Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan csúnya lány vagyok, hogyan kelthetném fel így a férfiak érdeklődését?
Hello! Nagyon csúnya a fejem és az utóbbi időben még egy picit híztam is.Magas vagyok, vakítóan fehér bőrrel, hatalmas homlokkal, elálló fülekkel és és az orrom is oldal nézetben nagyon csúnya,kicsi a mellem és már a hasam és a csípőm picit hájas.
Általános iskolában volt, hogy megállt egy osztály és azt mondta, nézzétek milyen csúnya!
Mára már sokat foglalkoztam a külsőmmel ,de még midig iszonyú ronda vagyok csak már nem mondják rám, hogy csúnya. Mit tegyek a fejemmel?Volt már frufrum de szerintem azzal még rondább vagyok....
Így igaz ahogy Blair írta!
"megdugásra" tudom, hogy néhány férfi akármilyen ronda is egy nő vevő,pláne ha ittas...
Kizárt, hogy senkinek ne tetszenél, max a helyzet az, hogy akinek bejössz az meg neked nem tetszik. Valljuk be, hogy a kevésbé szép nők is jóképű adoniszokról ábrándoznak általában. Én azt mondom mindenkinek van egy szintje, csak sokan nem tudják és keseregnek, hogy egy szintben (és ez alatt csak a külsőt értem) felettük álló nem veszik őket észre, de közben meg ők sem veszik észre azokat akiknél meg lenne esélyük.
26F
Nekem küldesz képet privátban?
Szívesen adok tanácsot! :)
nem csak a srácok szomorkodnak itt emiatt úgy tűnik.
Hát kicsit mutass magadból többet, miniszoknya nyáron nem ribis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!