Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évig hazudtam egy srácnak. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Undorító ember vagyok, tudom. Régóta beszélek egy sráccal a neten, eloször úgy voltam vele, hogy teljesen mindegy, úgyis csak beszélgetünk pár hétig, aztán kész, ennyi. Azonban ez nem így lett, kezdtem megkedvelni, így vált kellemetlenné a dolog. Eljutottam odáig az utóbbi hetekben hogy nagyon bírom, csodálatos ember, és én ezt nem használom ki arra, hogy tovább tegyem, nem érdemli meg. Ugye soha többet nem fog velem szóba elegyedni? (kamu képet küldtem, és nem azért mert ronda lennék)2013. júl. 16. 01:57
11/20 anonim válasza:
És az elképzelhetetlen, hogy ő ugyan azt tette veled, mint te vele?
Egyébként ne add fel teljesen a reményt. Nem egyszer fordult már elő, hogy a legnagyobb ellenségeskedésből lett a legnagyobb szerelem. Csak most, és ez után nagyon őszintén!
12/20 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra...egy újabb kamugép...
15/20 anonim válasza:
Őszintén tisztázz velle mindet. dE dőnsd ell mit akarsz tőlle. Legyél teljesen őszinte velle.
Az a legroszabha egyszer csak aba hogyod a komonikációt mert akor ezen jár az agya.
Ezel skerűlt neki egy ujjab komoly lelki sérülést okozni. NA csodálkoz hogy pasik felle bunkó parsz a másik meg lelki sérűlt kisfiú az ojanok teszik ijené őkett mint te.
16/20 anonim válasza:
jót írtál ucsó,de hallod!:)
kapcsold már be a helyesírás ellenőrződ,mert kb 1 szót nem tudsz leírni helyesen...
17/20 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, azt mondta gondolkodnia kell, ha ez az utolsó dolog amit ír akkor törodjek bele, de valòszinuleg meg fogunk beszelni a jovoben. Nem hinnem hogy valaha annyira képesenne megbízni bennem, hogy szerelembe essen, engem az is boldoggá tenne, ha egyáltalán hetente egyszer kíváncsi lenne rám. Semmit nem aludtam és majd elhányom magam :/
2013. júl. 16. 10:46
18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a férfiak is ugyanezt teszik, arra még nem gondoltál, hogy pl. egy férfi miatti sérülés okán döntöttem a hazugság mellett?
2013. júl. 16. 10:48
19/20 anonim válasza:
Ez mostmar kezd atmenni abba, hogy akkor valojaban ki is a hibas. annal nagyobb hulyeseg nincs is, hogy atviszed egyik kapcsolatbol a "seruleseket" a masikba..
20/20 anonim válasza:
Csak aki réged baszot át az nem egy lelki betg tipus volt. De te olyat vágtáll át..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!