Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nőről tudom, hogy el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőről tudom, hogy el akarja hagyni a férjét, és már helyre költözni akkor szóljak a férjének?

Figyelt kérdés

Van egy nő, és elege lett a férjéből, így el akar költözni tőle.

A férj semmit se sejt belőle...

Alkoholista, drogozik néha és nem törődik a nővel.

2013. júl. 15. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te dolgod.

Meg az ilyen emberek legtöbbször agresszívek is.

HAGYD!

2013. júl. 15. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
mi a franc közöd van hozzá? na avatkoz más dolgába, a Tieddel foglalkozzál!!! N
2013. júl. 15. 23:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Not your business.
2013. júl. 15. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne. Viszont ebből a pár szóból úgy látom, a nőnek talán segítségre lehet szüksége...
2013. júl. 15. 23:17
 5/10 A kérdező kommentje:

A közöm annyi, hogy a nő a testvérem.

A férje soha sem bántotta, csak épp nem foglalkozik vele kb semennyire...

2013. júl. 15. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Inkább a tesód érdekét néznéd, és őt segítenéd... Az ilyet már bocs, de tényleg el kell hagyni, majd csókolgassa a sörös, boros üvegeket... Majd szúrkálja csak magát mindenféle szarral, amivel elkap egy betegséget, majd elkapja tőle a tesód is... Én csak úgy megfenyegetném szakítás után, hogy ne is keresse, még az árnyékát sem, a csajnak...
2013. júl. 15. 23:24
 7/10 A kérdező kommentje:

Azért tettem ki a kérdést, hát ha valaki másképp látja, mint én.

De senki se ajánlotta, hogy szóljak, így biztos lehetek, hogy helyesen cselekedek, hogy nem szólok senkinek erről.

2013. júl. 15. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A testvéred támogasd, a pasi magára vessen.
2013. júl. 15. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mindig ilyen volt a férj? Mert nem mindegy!Ha nem akkora bocsi de neki mégnagyobb szüksége van segitségre!Szerintetek?Az én fermentation ugyanilyen csak drog nélkül de nem tudnám magára hagyni.Eldobjam mikor bajban van?
2013. júl. 15. 23:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Soha sem volt egy túl józan ember, és mostanában még jobban bele merült.

Ha épp nem rombolja magát, akkor egész nap fekszik, nem csinál semmit, és még csak nem is foglalkozik a feleségével egész nap.

2013. júl. 15. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!