Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baj a kapcsolatunkkal?
Lassan 3 éve vagyunk együtt, de még mindketten a saját szüleinknél élünk.
Úgy volt, hogy a szüleimhez költözünk év elején, de ebből nem lett semmi, mert a párom elodázza, beszélni sem hajlandó róla.
Korábban mindennap együtt aludtunk, most már jó, ha hétvégente, részben mert sokat dolgozik, új munkahelye van, részben meg én nem szívesen megyek az anyjához. Kedves velem meg minden, csak túl irányító típus, mindig rendezkedik a barátom szobájában, és az én holmijaimat is elpakolja. Már többször próbáltam erről finoman beszélni a barátommal, de ideges lesz, azt hiszi, csak bántani akarom az anyukáját.
Félek, hogy ez már tarthatatlan állapot, ugyanakkor közösen a terveink. Még fiatalok vagyunk (én 22, ő 21), de vele akarok gyereket vállalni, és ő is így gondolkodik. Csak nem tudom, hogy lesz addig, míg nem tudunk összeköltözni. :(
Közös lakáson nem gondolkoztok? Akár bérelve is..igazán akkor ismernétek meg egymást. Egészen más együtt élni valakivel és egészen más alkalmanként találkozni, egészen más szülők közelében élni és egészen más, ha csak ti lennétek. Gyermekvállalással szerintem ezért még picit várni kéne. Ha van lehetőségetek, próbáljátok ki először a másoktól független, közös életet, mert sok meglepetést tartogathat!
Ha akkor is minden a helyén van és működik, akkor idővel jöhet egy egészséges kisbaba! Legyetek boldogok!
Nem tudunk albérletbe költözni, mert nekem nincs rendszeres jövedelmem.
De nem is akar, mert az kidobott pénz. Úgy volt, hogy a szüleimhez jön, de már nem akar.
Sajnálom, hogy nincs lehetőség bérelni.. Én is laktam egy férfivel és az anyjával, nem volt benne köszönet, még ha nyíltan nem is volt veszekedés - sokszor elég a jelenlét, a kisugárzás..
Ha úgy gondolja a barátod, hogy kettőtök nyugalma érdekében kidobott pénz lenne bérelni lakást, akkor ez szomorú, ha amúgy anyagilag nem okozna gondot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!