Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek a kapcsolatunkkal?
Figyelt kérdés
Párommal másfél éve vagyunk együtt van egy 6 hónapos kislányunk,nekem pedig az előző házasságomból két kisfiam.Anyuval élünk falun.Előfordult hogy párom bántalmazott kétszer fordult elő, utoljára rendőrségi ügy lett belőle.Akkor van ez ha ittas állapotban jött haza.Most nagyon erősen ígéri hogy soha többé nem fordul elő mert mindez anyu miatt történt mert mindenbe beleszólt meg a faluban terjedő pletykák miatt.Az édesanyja azt mondta otthon sose volt ilyen,inni sem ivott.Nem tudom mit tegyek,külön akar velem költözni.Adjak neki mégegy esélyt?2013. júl. 15. 09:36
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben biztos nem adnék neki, már az 1. bántalmazásnál ott hagytam volna!
3/7 hunbula válasza:
Ne adj. Pont nemrégiben történt az egyik ismerősöm családjával, az anyuka kórházba került, az apuka pedig börtönbe. Nem szabad vele maradnod, veszélyben vagy te is és a gyerekek is.
4/7 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek arról hogy azt mondta hogy kezeltetni akarja magát mert meg akar változni?
2013. júl. 15. 12:00
5/7 hunbula válasza:
Elkezdte már a kezelést, a változást? Mert ha tegnap kezdte volna, már az is későn van. Ha csak mondogatja, akkor csak téged és önmagát is hitegeti. Hiszem ha látom kategória.
6/7 A kérdező kommentje:
Még nem kezdte el de nagyon elszánt...ilyennek még nem láttam.Szerintetek megváltozhat?
2013. júl. 15. 18:45
7/7 DukePool válasza:
Felejtsd el.. én ezt gyerekként megtapasztaltam anyám állt össze egy ilyen idiótával, aki a végén még kezeltette is magát, majd rendőrségek, kórházak, vagyonmentések, aztán távolságtartási végzés lett belőle, majd egy költözés hogy ne is találjon ránk, ezt 8 évesen átélni, és 2 év terrorban... köszönöm szépen soha... amikor józan volt ő egy aranyember volt, de piásan ... Küld el a ge..be az ilyen majmot, vagy költözz össze vele egyedül te a gyerekeidet ne tedd ki a terrornak, vagy annak hogy végignézzék amit az anyjukkal művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!