Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki szereti is a szexet és azért csinálja, nem pedig fegyverként vagy a pasinak jutalomként használja?
20-as!
Kíváncsi lennék te meg mernél-e kockáztatni ilyen dolgokat így 7 év sikertelenség távlatából több mint száz visszautasítással a hátad mögött,egy pozitív visszajelzés nélkül.(itt az ismerősök nyilván nem számítanak bele)
Fegyverként? Elmagyaráznád, mert én most erre gondoltam hirtelen:
"Bankrablás! Kezeket fel, különben megszexellek titeket..."
Ó, az a sok negatív tapasztalat... :)
A válaszom: van.
Csak általában (pont azért, mert nem kér ellenszolgáltatást az illető nő, meg a saját élvezetéért csinálja) ráhúzzák a r.banc jelzőt. (jellemzően más nők, egyébként, a pasik kevésbé, de ez sok mindenen múlik.)Mert hát általában az ilyen nő van annyira független, határozott, hogy mással is képes legyen hatni a pasikra, mint azzal, hogy szétteszi a lábát.
Nyilván, de nem is erről írtam elsősorban. ;)
Tudod, van olyan időszak, amikor nem kell kapcsolat, viszont az embernek vannak szükségletei. Ezért szedjek fel valakit? Nem.
Minden abban rejlik, hogy hogy kezeli a dolgokat, csak vannak ilyen erkölcsileg hiperérzékeny emberek, akik már ezért is brennyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!