Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő, aki szereti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki szereti is a szexet és azért csinálja, nem pedig fegyverként vagy a pasinak jutalomként használja?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 19:29
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Már megtaláltam az elvárásaimnak megfelelő partnert. :) De pl. az egyik fő elvárásom az volt, hogy legyen FÉRFI, ne csak várja a sültgalambot. Pl. tud udvarolni. :) Ha igazi nőt akarsz, viselkedj igazi férfiként. :D
2013. júl. 15. 20:07
 12/44 A kérdező kommentje:

20:07

folyamatban, mégis tesztek a fejemre -.-

2013. júl. 15. 20:18
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát ez a "tesztek a fejemre" hozzáállás egyáltalán nem férfias. :D Most minden nő omoljon a lábaid elé?! :D

Én is jópár hónapig kerestem tudatosan, célirányosan a megfelelő pasit, pedig akadt jópár jelentkező (neten ismerkedtem). És sok-sok-rengetegsok jelentkező közül sikerült olyat kiválasztani, aki minden elvárásomnak megfelel. :)

2013. júl. 15. 20:20
 14/44 anonim ***** válasza:
itt vagyok...:D
2013. júl. 19. 18:07
 15/44 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as!

Lányként könnyű a dolog,egyszer szívesen cserélnék veled,kíváncsi lennék srácként mi lenne a véleményed a dolgokról a mai világban.500 közül könnyű válogatni,de srácként mikor egy darab lány sincs,aki érdeklődne feléd,na az az érzés elég szar tud lenni.Szimpla 7 éve nincs senkim,azért írok ennyit mert akkor kezdtem el kb. érdeklődni a lányok iránt.A kérdésre válaszolva biztos van ilyen,csak nem sok.A nők szeretik ezzel "sakkban" tartani a férfiakat.

22/F

2013. júl. 19. 18:11
 16/44 anonim ***** válasza:

Szerintem csaj peched van.

Lépj tovább!

2013. júl. 19. 19:59
 17/44 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös. Javítani kell a hozzáállásodon...ja, és amit tudni kell a csajokról: a legtöbb akkor kezd érdeklődni irántad, ha azt hiszi nincs esélye nálad vagy úgy érzi, hogy egyáltalán nem érdekel téged...

22/L

2013. júl. 19. 21:24
 18/44 anonim ***** válasza:
kérdező, hány éves vagy? hogy ennyire naivul gondolkodsz...
2013. júl. 19. 22:24
 19/44 anonim ***** válasza:

17-es!

A hozzáállásommal semmi gond nincsen,így ez nem okozhat problémát.Ezt a női kettős játékot meg tudod ki tudja megfejteni,ha nem keresed akkor azt hiszi nem érdekled és hagyja is a fenébe a dolgot vagy elkezd érdeklődni feléd.Honnan kellene tudnom hogy az épp adott hölgy melyiket gondolja úgy mégis?Nincs ráírva az arcára senkinek sem.

2013. júl. 19. 23:01
 20/44 anonim ***** válasza:
19-es! Ha nem kockáztatsz, biztosan veszítesz...még mindig jobb megpróbálni valamit, mint az, hogy "áááá, úgysem menne"...és ha már mindenáron meg akarod szerezni azt a csajt, akkor mutass érdeklődést feléje..ha leszar...alkalmazd a másik módszert és kész! :)
2013. júl. 19. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!