Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az baj, ha a két felnőtt...

Az baj, ha a két felnőtt kutya bármikor kap nasit, az új kutya viszont csak jutalomként kaphat?

Figyelt kérdés
A családommal élek, a családomnak van két öregedő kutyája és ők egész életükben nasizhattak a konyhában egész nap. ÉN viszont nem vagyok híve ennek, és ha elhozok egy kölyök kutyát őt nem lesz szabad nasiztatni. Okozna ez bármilyen gondot?
2013. jún. 18. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát az öregeknek sem kellene kapniuk és akkor biztos,hogy nincs probléma :D

Amúgy nem hinném,hogy gond lenne.Viszont az étkezések közötti nasi a legfőbb oka az elhízásnak.

2013. jún. 18. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Az új kutyának nem gond, legalább megtanulja hol a helye. Viszont a felnőttek szempontjából gond lehet, nálunk nasi csak jutalomként jár. Ha nagyon meg akarom nasiztatni, előtte minimum leültetem.
2013. jún. 18. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
A kutyánál nem lesz gond, azt viszont kétlem, h a családod kibírná, h ne adjon neki, ha az öregeket is nasiztatják.
2013. jún. 18. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!