Az baj, ha a két felnőtt kutya bármikor kap nasit, az új kutya viszont csak jutalomként kaphat?
Figyelt kérdés
A családommal élek, a családomnak van két öregedő kutyája és ők egész életükben nasizhattak a konyhában egész nap. ÉN viszont nem vagyok híve ennek, és ha elhozok egy kölyök kutyát őt nem lesz szabad nasiztatni. Okozna ez bármilyen gondot?2013. jún. 18. 11:21
1/3 anonim válasza:
Hát az öregeknek sem kellene kapniuk és akkor biztos,hogy nincs probléma :D
Amúgy nem hinném,hogy gond lenne.Viszont az étkezések közötti nasi a legfőbb oka az elhízásnak.
2/3 anonim válasza:
Az új kutyának nem gond, legalább megtanulja hol a helye. Viszont a felnőttek szempontjából gond lehet, nálunk nasi csak jutalomként jár. Ha nagyon meg akarom nasiztatni, előtte minimum leültetem.
3/3 anonim válasza:
A kutyánál nem lesz gond, azt viszont kétlem, h a családod kibírná, h ne adjon neki, ha az öregeket is nasiztatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!