8 hónapos aktív, ivartalanított szuka Jack Russel-emnek keresem a megfelelő tápot. Acanát nagyon ajánlották a magas hústartalma miatt, de megakadt a szemem a josera fiesta tápján, mivel azt direkt finnyás kutyáknak ajánlják.
A kutyám a halért van oda ahogy megfigyeltem, csirkét megeszi még, de marha, borjú...ezeket nem szereti.
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki -mivel etet, esetleg ha valaki már próbálta mind kettőt az lenne a legjobb :) Köszönöm!
Mi Joserával etetünk, bár nem pont azzal, amelyiket írtad, hanem egy bárányos tápjával. Nekünk nagyon jól bevált, kevés a kaki, szép a szőrük, és még a finnyás kutyánk is csak úgy tolja az arcába. Az Acanával sajnos nincs tapasztalatom, de majd biztos jön valaki, akinek igen.:)
2013. jún. 13. 22:11
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Joseraval msot ismerkedek, acanáról már hallottam pozitívumokat. Viszont a Josera itthon nem ismert, annak ellenére h szuperpremium tápként emlegetik, az ára is remek. Én azért a FEstival fajtát hoztam fel példának mert Mangó elég finnyás és de a halat szereti. Plusz ezt direkt finnyás egyedeknek is ajánlják. Acanából is a Pacifica fajtát nézem, ami 3 halas .
2013. jún. 13. 22:15
3/22 anonim válasza:
Én is Joserával etetek és meg vagyok vele elégedve. Mondjuk egy jack russel nem eszik olyan sokat, hogy akár a drágább Acana ne férhetne bele, de amikor nálunk havonta elfogy 40-50 kg táp, akkor már számít az ár is. :)
2013. jún. 13. 22:19
4/22 A kérdező kommentje:
Nekem az ár különbség a kettő között már nem annyira nagy tétel.. :) és szeretném megtalálni azt, ami neki is jó és amit tényleg szeret. Örülök, hogy Joserások nyilatkoznak :) Szépen fejlődik a kutyák izomzata tőle? Szeretik kicsit válogatósabb kutyák is? Úgy beltartalomra nem láttam kb semmi nagy különbséget a két táp között.....
2013. jún. 13. 22:22
5/22 anonim válasza:
Nekem nincs válogatós kutyám. Bármit megesznek, amit eléjük teszek és kutyáknak való. Az egyik még azt is megenné, ami nem kutyának való.
Én acana pacificával etetek. Előtte acana puppy large breedet kapott, de csak rizzsel tudtam adni neki, mert különben ment a hasa, sokat vakarózott és le is volt fogyva. Váltottam pacificára, és minden megoldódott! Ragyog a szőre (mondjuk ezzel eddig sem volt gond) Nő mint a gomba, már nem néz ki úgy mintha éheztetném, és rizs nélkül is teljesen jó a végtermék. Mindez már a tápváltás utáni első héten mutatkozott, le is döbbentem, hogy ilyen gyorsan látszik a hatása. Vakarózni még vakarózik, de csak 2 hete kapja az új tápot remélem az is elmúlik.
Ja és a kutyám csak úgy falja befelé.
2013. jún. 14. 08:44
9/22 A kérdező kommentje:
Ezért töprengek én is az Acana pacifica és a Josera halas tápja között. Mert a pacifikáról én is csak hasonló jókat hallottam. Minden válogatós kutyus szívesen eszi és gyönyörűen fejlődnek tőle :) Most nagy a dilemmám :D
2013. jún. 14. 09:23
10/22 A kérdező kommentje:
Xandir:
Viszont az Orijen tápok között már akkora az ár különbség (acanáoz képest is több ezres), hogy azt viszont már nem venném meg "szívesen". A kutyának kb mindent, de a pénztárcám nem bírja azt már :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!