Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ACANA vagy Josera táp?

ACANA vagy Josera táp?

Figyelt kérdés

8 hónapos aktív, ivartalanított szuka Jack Russel-emnek keresem a megfelelő tápot. Acanát nagyon ajánlották a magas hústartalma miatt, de megakadt a szemem a josera fiesta tápján, mivel azt direkt finnyás kutyáknak ajánlják.

A kutyám a halért van oda ahogy megfigyeltem, csirkét megeszi még, de marha, borjú...ezeket nem szereti.

Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki -mivel etet, esetleg ha valaki már próbálta mind kettőt az lenne a legjobb :) Köszönöm!

2013. jún. 13. 21:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
És az is meglep, hogy eddig a válaszadók nagy többsége Joserás. Pedig erről a tápról semmit nem hallani kb itthon. Ezért nem tudtam én sem, hogy mivel állok szemben :) de jó minőségűnek tűnik.
2013. jún. 14. 09:26
 12/22 anonim ***** válasza:

totw halas tápja?

[link]

2013. jún. 14. 10:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Ez már a harmadik fajta, így sosem szűkül a köröm :D csak bővül. Nem baj, köszönöm az ajánlást, ez után is utána nézek, hírtelen az összetétele a Joseráével egyezik meg. Az Acana még mindig viszi a pálmát ebben.
2013. jún. 14. 10:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Josera eleg jo,de az osszetetelt nezve az Acana sokkal jobb, a totw se rossz,de szerintem a felsoroltak kozul az Acana, bar a kutyatol fugg, h melyik valik be neki. Eseglet az Eukanubat is szamitasba veheted, az en goldimnak az valt be.
2013. jún. 14. 11:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, de ha jól tudom eukanubából nincs halas. Mivel a halasat eszi meg legszívesebben azokat kell felmérnem :) TOTW is szimpi, főleg az ára és az összetétel miatt. Akkor már 3 fajta táp játszik.
2013. jún. 14. 11:09
 16/22 A kérdező kommentje:

Josera tartalmaz kukoricát, TOTw nem.

Acana vagy TOTW?

2013. jún. 14. 11:13
 17/22 anonim ***** válasza:

a TOTW halas tápja burgonyát tartalmaz, ami ugye nem emészthető a kutyák számára.

szóval én még mindig inkább a Joserát preferálnám.(amúgy nem Fiesta, hanem FESTIVAL :) )

a MinisBest-et nézted a josinál?

2013. jún. 14. 13:32
 18/22 A kérdező kommentje:

Festival :D köszi!

Néztem, az bárány és lazac, még talán az is ízlene neki mert hal tartalma is van . Acana? Vélemény?

2013. jún. 14. 13:41
 19/22 Maxitabi ***** válasza:

Azért az acana és josera beltartalma között elég jelentős különbség van, az acana javára:

Josera: baromfihúsliszt, rizs (min 15%), teljes kiőrlésű kukorica, kukoricaliszt, baromfizsír, lazacliszt (min 6%), répapép, élesztő, ásványi anyagok, cikória, őrölt kagyló -ez nem igazán halas,-6% hallal- inkább kukoricás..

acana pacifica:Friss csontozott lazac (13 %), dehidratált lazac (12 %), dehidratált hering (10 %), dehidratált fehér húsú halfajták (10 %)*, egész borsó, vöröslencse, friss burgonya, friss csontozott hering (5 %), friss csontozott lepényhal (4 %), heringolaj (4 %), lóbab, repceolaj, napon szárított lucerna, borsórost, halhúsokból kinyert ízesítő (2 %), friss alma, friss körte, friss édesburgonya, friss úritök, friss pézsmatök, friss paszternák, friss sárgarépa, friss spenót, tőzegáfonya, kék áfonya, moszat, cikóriagyökér, borókabogyó, angyalgyökér, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, levendula, rozmaring, A-vitamin-kiegészítő, D3-vitamin-kiegészítő, E-vitamin-kiegészítő, niacin, riboflavin, folsav, biotin, B12-vitamin-kiegészítő, cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelénélesztő, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény.

*Az ACANA fehér halhúsliszt a következő vadon fogott halakból készül: alaszkai tőkehal, sárga tőkehal, nyelvhal és foltos tőkehal.

A taste of the wild halas:Lazac, tengeri halak, édesburgonya, burgonya, kukoricaolaj, füstölt lazac, burgonyarost, természetes íz, kolinklorid, szárított cikóriagyökér, áfonya, jukka schidigerakivonat, Casei kultúra, Lactobacillus acidophilus, E-vitamin, protein, rézprotein, vasszulfát, cinkszulfát, rézszulfát, káliumjodid, thiamine-mononitrate (vitamin B1), mangán protein, aszkorbinsav, vitamin kiegészítés, biotin, kálcium pantothenat, Mangán szulfát, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), vitamin B12 supplement, riboflavin (vitamin B2), vitamin D supplement, folsav - ez sem rossz, de nem derül ki itt sem(mint joseránál) az összetevők pontos aránya.

Nálunk a kutya orijen adultot eszik most, de volt pár hónapig a pacifica,amit szívesen evett és a kondícicó is jó volt, csak ajánlani tudom. De nem minden kutyának jön be, próbáld ki!!

2013. jún. 14. 19:12
 20/22 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a hosszú válaszod! :)

Tegnap találkozta egy parson russell tulajjal aki szintén ACANA táppal etet, Ő is azt ajánlotta. És még nagyon sokan. Szóval emelett döntünk :)

2013. jún. 15. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!