ACANA vagy Josera táp?
8 hónapos aktív, ivartalanított szuka Jack Russel-emnek keresem a megfelelő tápot. Acanát nagyon ajánlották a magas hústartalma miatt, de megakadt a szemem a josera fiesta tápján, mivel azt direkt finnyás kutyáknak ajánlják.
A kutyám a halért van oda ahogy megfigyeltem, csirkét megeszi még, de marha, borjú...ezeket nem szereti.
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki -mivel etet, esetleg ha valaki már próbálta mind kettőt az lenne a legjobb :) Köszönöm!
17-es.
Ahogy fentebb olvashatod az acana is tartalmaz friss burgonyát, míg a TOTW nem burgonyát tartalmaz hanem csicsókát!!! Ami mondjuk majdnem ugyanaz de mégsem. Viszont burgonyarostot tartalmaz ebben igazad van de csak a rost miatt szerintem.
Amúgy olvasd el a tájékoztatót:
"A halfehérjét tartalmazó, gabonamentes, édesburgonyával készült kutyatáp könnyen emészthető energia- és tápanyagforrás. Érzékeny kutyáknak kiválóan alkalmas."
Ha nem lenne egyértelmű a fenti:
"Az édesburgonya tartalmának köszönhetően egy kiváló, könnyen emészthető energiaforrás."
kedves Utolsó!
nem kötekedni akarok, de a csicsóka, az édesburgonya és a burgonya három teljesen más növény, más kategóriákba tartoznak.
javaslom nézz utána.
én csak annyit említettem a burgonyával kapcsolatban, hogy tudomásom szerint emésztetlenül áthalad a kutyán, ezért nem értem miért van a tápban.
ettől függetlenül lehet, hogy a kérdező kutyusának beválik az a táp.
csak a rend kedvéért:
csicsóka: fészkesvirágzatúak rendje, őszirózsfélék családja
burgonya: burgonyavirágúak rendje, burgonyafélék családja
édesburgonya: burgonyavirágúak rendje, szulákfélék családja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!