Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ACANA vagy Josera táp?

ACANA vagy Josera táp?

Figyelt kérdés

8 hónapos aktív, ivartalanított szuka Jack Russel-emnek keresem a megfelelő tápot. Acanát nagyon ajánlották a magas hústartalma miatt, de megakadt a szemem a josera fiesta tápján, mivel azt direkt finnyás kutyáknak ajánlják.

A kutyám a halért van oda ahogy megfigyeltem, csirkét megeszi még, de marha, borjú...ezeket nem szereti.

Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki -mivel etet, esetleg ha valaki már próbálta mind kettőt az lenne a legjobb :) Köszönöm!

2013. jún. 13. 21:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17-es.

Ahogy fentebb olvashatod az acana is tartalmaz friss burgonyát, míg a TOTW nem burgonyát tartalmaz hanem csicsókát!!! Ami mondjuk majdnem ugyanaz de mégsem. Viszont burgonyarostot tartalmaz ebben igazad van de csak a rost miatt szerintem.

Amúgy olvasd el a tájékoztatót:

"A halfehérjét tartalmazó, gabonamentes, édesburgonyával készült kutyatáp könnyen emészthető energia- és tápanyagforrás. Érzékeny kutyáknak kiválóan alkalmas."

Ha nem lenne egyértelmű a fenti:

"Az édesburgonya tartalmának köszönhetően egy kiváló, könnyen emészthető energiaforrás."

2013. jún. 17. 08:35
 22/22 anonim ***** válasza:

kedves Utolsó!

nem kötekedni akarok, de a csicsóka, az édesburgonya és a burgonya három teljesen más növény, más kategóriákba tartoznak.

javaslom nézz utána.

én csak annyit említettem a burgonyával kapcsolatban, hogy tudomásom szerint emésztetlenül áthalad a kutyán, ezért nem értem miért van a tápban.

ettől függetlenül lehet, hogy a kérdező kutyusának beválik az a táp.

csak a rend kedvéért:

csicsóka: fészkesvirágzatúak rendje, őszirózsfélék családja

burgonya: burgonyavirágúak rendje, burgonyafélék családja

édesburgonya: burgonyavirágúak rendje, szulákfélék családja

2013. jún. 19. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!