Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a férjemmel?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányunk, nem tud bánni vele. Sokszor látom hogy unja a gyereket, nem tud játszani vele, itthon lófaszt nem csinál. Nekem se segít semmit, hogy legalább kiporszívózna vagy valamit amit ő is meg tud csinálni. Már nagyon tele a tököm mert a gyerek se alszik éjszaka, állandóan fenn van és így én sem tudok pihenni. Egyszer se jön át hiába ordít a kicsi. Azt mondja másnap reggel, hogy ő nem hallotta. Hát én azt nem hiszem el. Olyan jó lenne ha néha átjönne éjjel és azt mondaná hogy aludj majd én átveszem a kicsit. Attól félek, baj lesz. Már azt fontolgatom hogy visszamegyek anyámékhoz.2009. okt. 19. 18:15
1/7 anonim 

válasza:

szerintem fenyegesd meg, hogyha nem változik meg akkor visszamész anyádékhoz, vagy adj be neki egy nagyon érzelgős dumát, pl. "Kedvesem, érezd át a helyzetem, jó lenne a segitenél a nevelésben legalább..." . Ha nem változik, akkor költözz el! Akkor hátha észhez tér! Hátha...
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy még ő is egy gyerek. Nem éri fel ésszel a dolgokat. Nincs tesója és ahhoz van szokva hogy ő anyuci kisfia. mikor mindenórás terhes voltam voltunk a Mekibe és az én Big Macem 1mm-rel nagyobb volt mint az övé, és megjegyezete. Odaadtam neki és el is fogadta. Szerinted???
2009. okt. 19. 18:29
3/7 anonim 

válasza:

Kedves kérdező!
A gyerekedet bízd anyádékra egy napra nyugodtan.
Mosd meg a hajad, fesd ki a körmöd, tegyél fel egy kis sminket, vegyél fel egy rendes ruhát, fogd meg a férjed kezét és menjetek el kettesben sétálni egyet. Az sem baj, ha esztek közben egy fagyit, ne adj isten megebédeltek valahol. Csak ti ketten!
ha ez jól sikerült, akkor ne költözz haza, hanem ismételjétek meg. A második alkalommal már akár meg is beszélheted vele, mi bánt téged, és meghallgathatod az ő panaszait is.
Ezután már csak rajtatok (mindkettőtökön) múlik, hogyan tovább....
Sok sikert!
4/7 anonim 

válasza:

Én a helyedben kerek perec elmondanám neki mi bánt engem. Ha nem beszéled meg vele ezt a problémáidat és állandóan csak magadba fojtasz mindent az sose vezet jóra. Ennek előbb utóbb az lesz a vége, hogy kiborulsz, lesz egy oltári veszekedés, ahelyett, hogy higgadtan és kulturáltan megbeszélitek a gondokat. Mondd meg neki, hogy minden a te nyakadban van és jól esne neked, ha kivenné a részét a gyereknevelésből és a házimunkából. Elvégre ő is a gyerek szülője, és ő is ott lakik. Az úgy nem igazságos ha minden a te dolgod.
5/7 A kérdező kommentje:
A megbeszéléseken már túl vagyok és nem ért semmit.
2009. okt. 19. 19:04
6/7 anonim 

válasza:

"A megbeszéléseken már túl vagyok és nem ért semmit."
És ő miről panaszkodott neked? Te változtattál bármin is, amit ő kifogásolt? Egyáltalán szóba került ez?
7/7 A kérdező kommentje:
Változtatnék ha mondaná, de nem mond semmit. Magamtól meg nem tudom kitalálni.
2009. okt. 20. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!