Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogok ott aludni a barátomnál, tanácsok?

Figyelt kérdés
Miben aludjak? Miket vigyek? Tudok valamit az ellen tenni ,hogy reggel ne legyen nagyon gáz felyem? Hogyan viselkedjek? Tanácsokat légyszi :$:D 17/L

2013. júl. 15. 09:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor viszont vigyél magaddal egy fodrászt és egy kozmetikust is,amikorra a barátod ébred rendben legyen minden.
2013. júl. 15. 10:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Végre valami értelmes! Köszönöm #9 :)
2013. júl. 15. 10:09
 13/25 anonim ***** válasza:
vigyél magaddal egy talicskát, hogy illeszkedjen a stílusodhoz...
2013. júl. 15. 10:09
 14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok -.-
2013. júl. 15. 10:10
 15/25 anonim ***** válasza:

Óvszert vigyél!

Minden más mellékes, de tényleg!

2013. júl. 15. 10:14
 16/25 anonim ***** válasza:

Majd ha kicsit idősebb leszel rájössz arra hogy teljesen természetes az hogy reggel az meber lánya gyűrötten néz ki..ha tetszik ha nem

és a férfiakat ez nem érdekli...lehet hogy a fiukat igen azt nem tudom

ha ennyire élet-halál kérdés a sminkes kinézet reggel akkor max sminktetoválást csináltathatsz magadra sok pénzért....de hidd el sokkal jobban zavarja ha reggel elvonulsz 25 percre hajat csinálni meg sminkelni ( hozzáteszem én is szoktam sminkelni magam de max egy kis alapozó meg szemfesték ami kész van 3 perc alatt.)

2013. júl. 15. 10:15
 17/25 anonim ***** válasza:

megint 9-es:

Hidd el, a sminket magas ívröl le****, a lányoknak fontos nagyon, hogy ki legyenek sminkelve, a pasinak nem fontos, mi inkább a természetes szépséget szeretjük! Persze ne legyél elhanyagolva, de ehhez nem kell napi smink! Ez legyen a legkisebb bajod!

Ha már ott fogsz aludni, akkor egy olyan szintre lép a kapcsolat, ahol nem számít a smink. Ha meg mégis, akkor nem ő lesz az életed szerelme.

(én jobban félnék az esetleges testszagoktól..., az is elkerülhetetlen egy kapcsolatban, de azért sokszor húzzuk amíg csak lehet)

2013. júl. 15. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Mi együtt élünk, de még most is olykor ha hamarabb felébredek, és nem kell menni dolgozni, kiosonok, gyorsan letusolok, megmosom a fogam, szájvizet használok, hogy kellemes legyen a leheletem, megfésülködöm és visszabújok mellé. (Ha nincs lehetőséged letusolni, vigyél illatos törlőkendőt, azzal frissítsd fel magad.) Reggeli szeretkezésnél nincs jobb, főleg, ha nem vagy feszélyezett, hogy nem vagy elég friss. A sminkkel mondjuk nem szoktam törődni, elég gáz, ha az ember kifestve fekszik le (az igénytelenségnek tűnik), és az is nevetséges, ha gyorsan kifested magad, és úgy fekszel vissza mellé. Az én párom pl. azt mondja mindig, hogy sokkal jobban szeret reggel, festék nélkül.
2013. júl. 15. 10:34
 19/25 anonim ***** válasza:
47%

Én mikor a barátomnál alszok, akkor csak egy fogkefét viszek magammal, egy fésűt és dezodort (amit általában nem is használok, mert nem szereti, ha telefújom a szobáját, és annyira nem zavaró a reggeli testszagom). Meg papírzsepit, ami kell ugye a szex miatt. Jah, és természetesen a fogamzásgátlóm, mert azt reggel szoktam bevenni, és így még őt is megnyugtatom (meg felébresztem), hogy látja, amint beveszem.

Amikor ott alszom nála, akkor meg pont azért, mert este úgyis lekopik, meg kényelmetlen sminkes fejjel aludni, nem is egészséges, sosem sminkelek. Oké, ez nálam amúgy sem életfontosságú, és ha sminkelek, akkor is a szemem kihúzásán kívül az ég egy adta világon semmit nem csinálok, de na.

Szóval, ami biztos kelleni fog:

-fogkefe

-fésű

-dezodor (amit ha enged, akkor használsz, ha nem, akkor lebirkóz és kiadós reggeli szexben lesz részed ;) )

-papírzsepi

-óvszer/tabletta

mást én sem szoktam vinnni. az alvóspólót azt tőle lopom el :D

2013. júl. 15. 10:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Fésű, tiszta bugyi, óvszer, fogkefe.

Most őszintén, szerinted az lenne a természetes, ha reggel belőtt frizurával és talpig kifestve ébrednél? Szerintem akkor kapna frászt. Ha nem tetszel neki ébredés után, akkor meg miért is vagytok együtt? (És ezt segítő szándékkal írtam.)

2013. júl. 15. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!