Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Annyi lány van, majd találsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Annyi lány van, majd találsz másikat! " - Ezt a választ csak én rühellem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyet hallasz vkitol, keresd meg a lekozelebbi peklapatot, aztan adj egy szep nagy maflast az illetonek.
2009. okt. 29. 02:00
 12/14 anonim válasza:
átéltem én is és ez kb olyan mint amikor egy láthatatlan golyóval szivenlőnek... szerintem ezen a világon a szerelem az egyetlen legkomolyabb dolog amiből nem lenne szabad tréfát csinálni... csak sajnos vannak emberek akiknek ezt képtelenség megmagyarázni
2009. okt. 29. 09:48
 13/14 anonim válasza:

10-19 20:13 kommenthez:

Nagyon örülök kérdező, hogy maradtak még ilyen normálisan godolkodó emberek mint Te... én is emiatt szenvedek már nagyon régóta és nemtudom meddig fogom még bírni... minden jót!

2009. okt. 29. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, főleg azokét, akik egyetértenek, netalántán dicsérnek!:)

Azt azért még el kell mondanom, hogy a kérdésben szereplő mondatot nekem mások mondták, s nem a (volt)barátnőm! És igazából nincs is okom a panaszra, mert a lehető legkorrektebben lett "kirakva" a szűröm.

Habár ez más részről kínt is jelent, hogy egy ilyen csodás lányt nem érezhetek többé a közelemben, de örülök, hiszen nem hazudtolta meg magát most sem, és tudom, hogy az elmúlt 10 hónap csodálatos volt, s bárhogy is végződött, megérte!!!

2009. okt. 30. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!