Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Annyi lány van, majd találsz másikat! " - Ezt a választ csak én rühellem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 15:41
11/14 anonim 

válasza:

Ha ilyet hallasz vkitol, keresd meg a lekozelebbi peklapatot, aztan adj egy szep nagy maflast az illetonek.
12/14 anonim válasza:
átéltem én is és ez kb olyan mint amikor egy láthatatlan golyóval szivenlőnek... szerintem ezen a világon a szerelem az egyetlen legkomolyabb dolog amiből nem lenne szabad tréfát csinálni... csak sajnos vannak emberek akiknek ezt képtelenség megmagyarázni
13/14 anonim válasza:
10-19 20:13 kommenthez:
Nagyon örülök kérdező, hogy maradtak még ilyen normálisan godolkodó emberek mint Te... én is emiatt szenvedek már nagyon régóta és nemtudom meddig fogom még bírni... minden jót!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, főleg azokét, akik egyetértenek, netalántán dicsérnek!:)
Azt azért még el kell mondanom, hogy a kérdésben szereplő mondatot nekem mások mondták, s nem a (volt)barátnőm! És igazából nincs is okom a panaszra, mert a lehető legkorrektebben lett "kirakva" a szűröm.
Habár ez más részről kínt is jelent, hogy egy ilyen csodás lányt nem érezhetek többé a közelemben, de örülök, hiszen nem hazudtolta meg magát most sem, és tudom, hogy az elmúlt 10 hónap csodálatos volt, s bárhogy is végződött, megérte!!!
2009. okt. 30. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!