Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Annyi lány van, majd találsz másikat! " - Ezt a választ csak én rühellem?

1ik ismerősömnek akart ezzel a mondattal egy csaj fájdalmat okozni, de sikerült is neki, csak a haverom nem mutatta ki.
lány(akit mellesleg szeretett):-"Annyi lány van, majd találsz másikat! "
Haverom egy félmosollyal: Wáoo.. milyen igazad van...akkor nem is vesztegetem az időmet veled! Megfordult, köszönés, és visszanézés nélkül elment(ünk).
Szemtanúja voltam az esetnek, és szerintem a lehető legjobban járt el, mert később kiderült, hogy a csaj még ngyobb fájdalmat akart ezzel a haveomnak.
Mikor mentünk lefele, mondta is a haverom, hogy nem szivesen tette azt amit tett,mert még akor is nagyon szerette a lányt! A végén meg még a csajnak esett rosszul a dolog, hogy nem tepert senki sem utána!XD
17/F
Igazából én ezt a kérdésben felvetett mondatot ahhoz hasonlítanám, mikor a hőn áhított fél felajánlja a barátságát.
Egyébként ha az Ember fia/lánya igazán szeret valakit, annak nem lehet vigasz, hogy vannak mások is a világon. Majd igen, az idő múlásával, de egy ideig biztosan rá sem bír nézni másra!
És férfiként mondom, hogy a sírás nem szégyen! Én sem pityeregném el magam más előtt, főleg nem a LÁNY előtt, de éjszaka semmiképpen sem tartanám vissza!
Ha kidob az, akit mindennél jobban szeretsz, és nem könnyezed meg legalább egyszer, ott vagy egy kőszív van, vagy talán mégsem volt akkora szerelem!

Szerintem itt nem a mondat fáj neked,hanem az h szakított:P
Amúgy meg ku*vára így van:)
Engem is bas*ztak át a palánkot,szar volt meg minden,de hamar nekiálltam keresni, lett is aztán nem is volt annyira szar felejteni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!