Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor ez normális?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal már egy ideje viszonyom volt, miközben neki több éves kapcsolata volt. A vége szerelmi háromszög lett.

A lány elment volna a barátjával nyaralni és utána szakítottak volna elvileg. Viszont ezt nem akartam és mondtam, ha elmegy vele, akkor hagyjuk abba. Nekem azt mondta menni akar. Végül nem ment, szakítottak. Ez nem régen történt. Most rám haragszik, hogy így nem tudott vele normálisan elválni és azóta is csak a volt barátjára gondol és a saját érdekeimet néztem, illetve lehet, hogy nem jól döntött. Az ok, hogy ilyenkor idő kell neki, de normális ez?

2013. júl. 14. 15:01
 1/1 anonim válasza:
mért nem hagytad rá?? szerintem sokkal egyszerűbb lett volna ha rá hagyod merrt ha tényleg szeret akkor biztos úgy csinálta volna hogy azért te se érezd rosszuil magad
2013. júl. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!