Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondja, hogy kellene valami változatosság a szexbe. Tipp?

Figyelt kérdés

Nem unt rám, de szereti a változatosságot. E miatt szokott flörtölgetni a neten.sajnos. Eddig még nem is ment tovább, de most elharagosodott köztünk a helyzet és fel is próbált hívni egy csajt. jó ideig nem volt ilyen hasonló dolog,de most a viták miatt igen.Nem ez a lényeg. Nem vagyok kevés az ágyba, eddig mindenbe benne voltam, amit mondott.ő is megmondta,hogy nem unt rám és nem vagyok kevés,csak hiányzik a változatosság. Volt már orál, anál, különböző pózok. voltunk egy sex shopba is,de nem vettünk még semmit.Valami új ötlet, mivel tegyem változatosabbá és izgatóbbá a szexet? Jah, és szexelünk sokszor. Nem ez a probléma.

és légyszi ne a párkapcsolatos részre válaszoljatok,mert abba már kaptam elég megjegyzést.köszi.

2009. okt. 19. 14:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

Ne is írj helyesen,minek az ?! Nagyon gyakorlott lehetsz és tájékozott a szex bűnös bugyraiban,ha azt sem tudod mi a prosztata-masszázs... Vagy kívűlről ingerled neki enyhe nyomásokkal a gátjánál,pont középen,majd fokozhatod is a nyomás erejét és gyakoriságát. De megteheted ezt belülről is,benyúlsz a végbelébe és odabennt az ujjaidal játszol. Közben lehet például szopni és a másik kezeddel a zacskót ápolgatni ! De szerintem egyiket sem érdemli meg.

Üdv!

2009. okt. 22. 18:49
 22/23 anonim ***** válasza:

Prosztatamasszás = a hátsó bejáraton keresztül 1 v két ujjal benyúlsz és pár centi mélységben - a barna maci mellett megtalálod a prosztatát - ettől hatalmas élvezés lesz az ajándék

[link]

2009. okt. 27. 15:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Az a 16:59-es vagyok, akit itt fikáztatok. Ha itt egyeseknek 2-3 póz fél évre is kevés, akkor nagyjából 5 év alatt letudja a káma szútrát? És utána? Partnercsere. Gratulálok nektek. Lehet, hogy mi nem szexelünk fejen állva és nem öltözünk közben barnamedvének, de élvezzük, és nem jövünk ide nyavalyogni, h jaj, nincs orgazmusom, meg jaja, nagyon hamar elmegyek. Erről ennyit. Amúgy meg mindenki más. Mi nem vagyunk 16 évesek. Valószínűleg anyád sem korbáccsal szexel jetinek öltözve.
2009. okt. 27. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!