Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondja, hogy kellene valami változatosság a szexbe. Tipp?

Figyelt kérdés

Nem unt rám, de szereti a változatosságot. E miatt szokott flörtölgetni a neten.sajnos. Eddig még nem is ment tovább, de most elharagosodott köztünk a helyzet és fel is próbált hívni egy csajt. jó ideig nem volt ilyen hasonló dolog,de most a viták miatt igen.Nem ez a lényeg. Nem vagyok kevés az ágyba, eddig mindenbe benne voltam, amit mondott.ő is megmondta,hogy nem unt rám és nem vagyok kevés,csak hiányzik a változatosság. Volt már orál, anál, különböző pózok. voltunk egy sex shopba is,de nem vettünk még semmit.Valami új ötlet, mivel tegyem változatosabbá és izgatóbbá a szexet? Jah, és szexelünk sokszor. Nem ez a probléma.

és légyszi ne a párkapcsolatos részre válaszoljatok,mert abba már kaptam elég megjegyzést.köszi.

2009. okt. 19. 14:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%

Tudok egy jót: dugd meg a pasidat!

A vibrátorral elégítsd ki hátulról...szerintem csak ez hiányzik!

Nagyon fogja élvezni:)

2009. okt. 19. 19:47
 12/23 anonim ***** válasza:
prosztata-masszás + billiárdgolyó a szájába
2009. okt. 22. 10:10
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
16:59: jaj de bírom az ilyen kis naív nőket. "az én páromnak elég vagyok elég ha csak ránézek és nem is sexelünk stb." vicces :D
2009. okt. 22. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Mi most épp a szerepjátékokkal próbálkozunk. Hát elég frenetikus volt az 1. ilyen élményünk :) Nagyon bejött mindkettőnknek is mindketten nagyon kielégültünk. Mókás is volt nagyon. Szexuális segédeszközt is bevethettek, az is jó móka.
2009. okt. 22. 11:11
 15/23 anonim válasza:
60%

Előző válaszadóval osztom a véleményem...:D

2 pózban + orális szex? Hát nem tudom, nekem a leghosszabb kapcsolatom másfél év volt, de ez az első fél évben is kevés lett volna...Szerintem ez mind attól függ h kinek milyen a szexuális beállítottsága.

És most tényleg a kérdésre válaszolva...Magamból kiindulva, fiú vagyok,de tudtam h mi izgatja fel a leges legjobban a barátnőmet...gondolom te is tudod mi a kedvence amitől nagyon beindul, szerintem azt a dolgot próbáld meg egy kicsit extrákkal változatossá tenni ;)

2009. okt. 22. 11:11
 16/23 anonim válasza:
Bocsánat...nem ez előző válaszolóra írtam, hanem 2vel előttem, de végülis az előző válaszadó sem mondott hülyeségeket :P:D
2009. okt. 22. 11:13
 17/23 anonim ***** válasza:
12%
Szarj a hasára
2009. okt. 22. 11:43
 18/23 anonim válasza:
93%
A vibrátor mindenkép jó ötlet!
2009. okt. 22. 12:18
 19/23 A kérdező kommentje:

nem az írás meg a kifejezések határozzák meg egy ember korát és érettségét...

mit takar a prosztata masszázs?ezt még nem hallottam.

2009. okt. 22. 13:00
 20/23 anonim ***** válasza:
61%
végülis az hogy hagyod magad megalázni, hogy azért erőlködsz hogy még jobban ki tudjad elégíteni a szexuális vágyait, szerintem ez is tök jó. szarj a mellére és csapd szét egy vietnámi papuccsal. ha szeret, ez segíteni fog.
2009. okt. 22. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!