Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt én reagálom túl?
A barátom dolgozik és sokszor felhív a munkahelyéről.
Azt tudni kell rólam, hogy sokat nevetek és becézgetem Őt, ami sosem zavarta és Ő is ugyanígy szokott általában.
Most felhívott én meg beköszöntem nagy boldogan,becézgetve, erre elkezdett röhögni meg ismételte röhögve a becenevet amit mondtam.(Sosem szokta ezt csinálni)Már ezt is furcsának találtam, de nem említettem, kérdeztem, hogy van-e ott vele valaki.Ő meg céloz, hogy jó hangosan mondtam.
Na jó utána folytattuk a beszélgetést, mondom neki, hogy "szeretlek" a válasza:"Akkor jó" (Utólag azt mondja csak azért mondta ezt mert nem értette mit mondtam.-.-')
Utána még mondtam valamit, Ő meg vékony hangon elkezdett utánozni.
Itt lett elegem és ráraktam inkább a telefont.
Lehet ez más pasiknak sok lenne amit csinálok, de ismétlem, mi már évek óta együtt vagyunk és sosem zavarta, sőt ha nem becézgettem még meg is említette, hogy hiányzik neki.
Nem értem.
Sokszor ha kimegy kajálni ott van a haverja és akkor sem csinálja ezt, de most szerintem más volt ott és igen, nekem is úgy jött le, hogy rajtam nevet.:/
Most meg itt írja az sms-eket, hogy nem tudja miért rakom rá a telefont, meg biztos menstruálni fogok...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!