Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagálom túl?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Közel már 3 éve vagyunk együtt a párommal, de az idő elteltével egyre jobban azt veszem észre, hogy hanyagol. A kezdetekben mindig vett nekem valami apróságot, kis karkötőt, vagy készített nekem valamit és olyan jól esett, hogy foglalkozik velem. Persze most is érzem, hogy szeret, mondja is, de sokszor úgy érzem, hogy minden fontosabb nálam, a netezés, a gép, a haverok. Soha nem hív meg semmire, még egy gombóc fagyira sem, azt mondja hogy nincs pénze. Persze, tudom én, hiszen a szüleivel él és ők tartják el. És ezt meg is beszéltük, hogy ha megyünk valahova, akkor felesben fizetjük a dolgokat, mindenki a maga részét. Javasoltam neki kb. 1 hónapja hogy menjünk el valahova kikapcsolódni végre (így vizsgaidőszak végén), mondjuk moziba meg színházba. Színház kiesett, mert drága, maradt a mozi. Ő leszögezte, hogy erre sincs pénze. Úgy hogy nem mentünk. De ahhoz képest össze-vissza veszi az energia italokat meg a chipseket. És ha azt szóvá teszem finoman akkor én vagyok rossz mert én ebbe ne szóljak bele. Szerintetek?
2013. júl. 3. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyilván csak annak van értelme, ha vele beszéled meg. Ha nem megy, akkor meg majd lassan itt lesz a vége. Ennyi.
2013. júl. 3. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a probléma, vedd meg te a színházjegyeket, így csak elkísér, nem? Ha nincs pénz, hát nincs pénz. otthon filmezni, sétálni, piknikezni semmibe nem kerül, de ha ehhez sincs kedve, akkor nem az anyagiakkal van gondja.
2013. júl. 3. 20:35
 3/6 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod túl... az én exem is ilyen volt... Mindenre volt pénze, megvette a legújabb számítógépes játékokat, de ha arról volt szó, hogy el akartunk menni valahova, már egyből az volt, hogy "bocsi, le vagyok égve". Talán próbálj meg vele beszélni, és ha nem változik semmi, akkor gondold át, hogy ez így neked megéri-e
2013. júl. 3. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

megszokott.

kicsit dombd a hidegvízbe, és szellőztesd meg a szakításotok szelét.

de nő maradj a talpadon, és jelentsd ki, ha elhagy, vgay kidobod, nincs többé ujrakezdés, meg visszakönyörgés.

közöld vele ha kimegy az ajtón, az örökre becsukódik.

aztán később ha könyörög ne is reagálj rá. ennyi.

rosz a kapcsolatod te is látod. tegyél ellene valamit.

neki kényelmes minden, te sz*rul érzed magad, hát tudasd vele, és mint mondtam gyere elő olyanokkal, hogy emglaposodott akapcsolatunk, nemérzem már azt, milenne ha szakítanánk, ilyesmi

hiddel meglesz a hatása. ha nem és tényleg vége, akkormeg tudod, ohgy ennyit jelentettél neki. kb csak házilag tartott fix punci voltál.

2013. júl. 3. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Az otthoni programokban benne van. Nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy miért mondja, hogy nincs pénze, amikor agyon veszi magának az energiaitalokat meg a chipseket, de a barátnőjével nem tud elmenni moziba?
2013. júl. 3. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt javaslom, beszéld meg vele és ha nem változik a dolog, akkor szakítsál. Mert ezekszerint, akkor o ilyen..3 év ide oda, jon majd jobb
2013. júl. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!