Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvezik néha, én reagálom túl vagy ez tényleg baj?
Én sose próbáltam, nem tudom hogy megy ez az egész, nem is fogom, én veszélyesnek tartom és félteném, hogy valami baja lesz tőle.
Randizunk már régóta, mindenben tökéletes lenne nekem, tényleg minden stimmel, kivéve ez. Barátaim szerint hülyeség, hogy emiatt nem jövök vele össze, főleg hogy ezt csak ritkán csinálja, de nem tudom... én akkor is aggódnék érte. :/
Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Hülyeség, hogy csak emiatt eldobjam magamtól vagy megérdemel egy esélyt?
Ja és megtiltani nem fogom neki, meg beleszólni ebbe, ő dolga. Lényeg, hogy tolerálható-e ez vagy nem?
Hát ha ezért dobod csak, akkor annyira nem érdekelhet.
Ha meg őt érdekled, akkor a minimum, hogy akceptálja ha nemtetszésed a dolog iránt kifejted neki.
Még mindig jobb, mint ha piálna ... ha piál is, akkor viszont hagyd a fenébe. :D
NEM tolerálható. Minden füves drogos. Ma egy,holnap egy rossz nap-akkor kettő,majd szép lassan rászokik.Deformálja a jellemet,megváltozik tőle.Labilissá válik,és az első mindig a fű lesz.A füvesek hiányt pótolnak az életükből.Ugyan olyan,mintha alkesz lenne.
Hosszútávon csak meggyűlik vele a bajod.
Jól teszed,hogy nem próbálod ki.Én se próbáltam,és nem is fogom.
Sajnos, a média és 1-2 híres sztár ezt sulykolja a fiatalokba,hogy a fű nem gáz stb.
De igen,gáz ! DROG. Jól vigyázz,ez nem vicc,nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!