Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Füvezik néha, én reagálom túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Füvezik néha, én reagálom túl vagy ez tényleg baj?

Figyelt kérdés

Én sose próbáltam, nem tudom hogy megy ez az egész, nem is fogom, én veszélyesnek tartom és félteném, hogy valami baja lesz tőle.

Randizunk már régóta, mindenben tökéletes lenne nekem, tényleg minden stimmel, kivéve ez. Barátaim szerint hülyeség, hogy emiatt nem jövök vele össze, főleg hogy ezt csak ritkán csinálja, de nem tudom... én akkor is aggódnék érte. :/

Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Hülyeség, hogy csak emiatt eldobjam magamtól vagy megérdemel egy esélyt?

Ja és megtiltani nem fogom neki, meg beleszólni ebbe, ő dolga. Lényeg, hogy tolerálható-e ez vagy nem?

2013. máj. 28. 23:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! ha jól értelmezem, próbáltad már. Arra nem lenne véletlenül valami tipped, hogyan lehetne olyat találni, aki normális minőséget árul?
2013. máj. 29. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!