Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondta ki "igazán először", hogy szeretlek!
Szakítanátok ilyenkor vagy békülés? Már elegem lett a
viselkedéséből és ezért szerettem volna szakítani
vele.
Figyelt kérdés
A 7 végén nagyon összevesztünk. Most üzenetben is elküldte, hogy szeret és imád velem lenni. Megkérdezte, hogy mi legyen, együtt maradunk vagy sem. Nem tudom mit válaszóljak neki. Ő egy idősebb férfi és szerintem néhány dologban már nem fog megváltozni. Állandóan dolgozik, pedig nem kéne neki, túlzásba viszi. A másik gond, hogy több időt szertnék vele lenni, de a munkája miatt ez nem megoldható.Annyi pénze van, hogy már nem kéne soha dolgoznia. A legnagyobb gond, hogy nem mutatja ki, hogy szeret.(Pl: a munkája miatt elutazott 5 napra. Nekem nagyon hiányzott és azt gondoltam, hogy találkozunk aznap mikor hazaérkezik. Ő inkább dolgozni ment, végül lemondta a munkát miattam, de én ezt nem éreztem őszintének. Én imádom őt és ha haza jövök egy utazásról azonnal rohanok hozzá.)
Tanulok és dolgozom.Volt, olyan ,hogy ő éppen ráért és találkoztunk. Én inkább nem mentem be az egyetemre. Ő viszont ritkán hoz áldozatot értem. Agusztusban voltunk 1 éve együtt. Sokat változott magához képes, csak nekem nem elég. Nem tudom érdemes-e tovább várni(akár éveket) még néhány változásra..?
2009. okt. 19. 11:28
12/16 anonim válasza:
eleve bukott egy kapcsolat, ha TE "áldozatot" vársz el tőle. nem attól jó egy kapcsolat, ha "áldozatokat" hozunk, hanem akkor, ha azt amit csinálunk, azt szívesen tesszük.
2009. okt. 19. 11:58
13/16 anonim válasza:
Az első kommentelő vagyok. A korkülönbségre nem azért akartam rákérdezni, mert ezen akartam lovagolni, nekem is az idősebb férfiak tetszettek, és szerintem ez nem lényeg. Az már annál inkább, hogy a párod változott már miattad, de neked ez még mindig nem elég. Legyél egy kicsit türelmesebb, annyira más minden ember, és tényleg szerethet, ha már tett lépéseket azon, hogy jobban megfeleljen neked. Próbáld meg elfogadni, hogy ő ilyen, nem attól fog valaki jobban szeretni, hogy lépten nyomon mondogatja, hogy imád, vagy hasonlók. Az ilyen csendes emberek szeretete még akár mélyebb is lehet. Szóval én a te helyedben adnék még egy esélyt, de ha te ennyire nem érzed jól magad így a kapcsolatban, ne csak őt okold, amiért ilyen típusú ember. Te is idomulj hozzá, és ha mindketten tesztek érte, akkor működhet a kapcsolatotok, még ha ennyire más természetűek is vagytok.
2009. okt. 19. 12:07
14/16 A kérdező kommentje:
12:07 kommentelőnek: Sajnos a többség tényleg a korkülönbségen "lovagolna". Örölök, hogy te nem vagy ilyen. / Én is sokat változtam a kedvéért. De abban nem tudok változtani, hogy többet szeretnék vele lenni. Én például képtelen lennék távkapcsolatban élni. Bevallom nagyon türelmetlen ember vagyok ezért is megy nehezen ez az egész. Sok ismerősöm szerint olyn vagyok mint egy "tornádó". Néha a páromra "zúdítom" a szeretetem máskor a haragom. Most vagyok először igazán szerelmes, és néha úgy érzem túlságosan szeretem, ő meg annyira nem szeret engem.
2009. okt. 19. 12:46
15/16 anonim válasza:
Off. Egy munka vagy játékfüggő személyt sosem fogsz tudni megváltoztatni. Mindig szembesülnöd kell azzal, hogy te csak 2. vagy. Szeretnél te mindig csak 2. lenni egy kapcsolatban?
1. lépésed legyen, hogy elmondod, hogy eleged van abból, hogy mindig csak a munka az 1., te háttérbe szorulsz. Mondd el, hogy döntsön, mit akar. Neked ez így nem jó. Hajlandó törődni veled, megadni, amire vágysz, vagy csak a másodhegedűs szerepet szánja neked. Állítsd válaszút elé. Ha nem hajlandó változni, akkor add ki az útját és keress egy valóban szerető társat.
2009. okt. 19. 13:45
16/16 anonim válasza:
Aki nem mutat hajlandóságot a párja igényeinek kielégítésére, az nem is szereti igazán.
Én is voltam ebben a cipőben. A páromnak minden fontosabb volt, mint én. A munka, a sport, a haverok, a játékok. Hiába tettem szóvá, hogy ez így nem oké, semmit nem változott. Végül ő dobott, mert nem igazán szeretett és nem tudott értékelni egy hű, szerető, odaadó társat. Megpróbáltam "megváltoztatni", kompromisszumokat kötni, de nem jutottunk előrébb. Ment a maga feje után. Minden ilyen kapcsolat halálra van ítélve. Szerintem felesleges ilyen pasira pazarolnod az időd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!