Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nagyon népszerű a párja, ezt hogy vagytok képesek tolerálni?
NEM úgy értve népszerű, hogy híres, csak mindenki szereti, mindenki a közelében akar lenni, van egy rakás haverja meg nyilván sokan oda is vannak érte.
Több ilyen férfit/nőt is ismerek, de olyan fura ezt elképzelni, hogy milyen lehet ilyen emberrel járni.
Azért a féltékenységet ilyen esetben hogy lehet legyőzni? Meg egyáltalán hogy tud működni egy ilyen kapcsolat? Idejük sincs egymásra, élik a saját kis életüket... szerintetek az ilyen pároknál is ugyanúgy van szerelem és meghittség?
(Nekem nem ilyen a kapcsolatom, és nem is szeretném soha, hogy ilyen párom legyen, csak ezen most elgondolkoztam.)
Én nő vagyok és elég sok férfi tolong körülöttem, de sosem érdekelt egyik sem, csak a párom és ezt Ő is tudja.
Az meg természetes, hogy van időm rá, hisz a szerelmem, nem függ össze a kettő.
Elég baj, ha szerinted egy kapcsolat a barátok hanyagolásáról szól.
lehet népszerű, csak legyen megbízható
ha az ember akarja, mindig van idő a másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!