Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anócsa1986 kérdése:

Mi lehet az oka annak, hogy a párom 7 és fél éves kapcsolat után sem akarja hitelesíteni, komolyabbá tenni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Én már 1 -1,5 éve erre vágyom, nekem igazából a szándék lenne fontosabb nem a gyűrű meg a felhajtás! Mégis mitől fél?
2013. júl. 12. 12:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mér régóta nem jelent a házasság és a gyermek biztonságot, sőt...
2013. júl. 12. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:

A nick nevedből adódóan kb. 27 éves lehetsz. Nem írtad hogy a párod mennyi idős, de ha korodbeli akkor ne csodálkozz ha nem érzi még ennek szükségességét. Az hogy 7 éve együtt van Veled az több mint elegendő...

28/F

2013. júl. 12. 13:02
 13/20 A kérdező kommentje:

Mindketten 26 évesek vagyunk illetve még idén leszünk 27-ek.:)

Talán ő még nem érett meg erre a döntésre, tudja mit szeretnék, de egyértelmű választ nem ad.

Talán az anyagiak, talán az , hogy még sok mindent kipróbálna, még tanulni szeretne...

Neki lehet , hogy ideálisabb lenne 30-35 évesen ez a családalapításos dolog, de én fiatalon szeretnék anya lenni és nem gondolom azt, hogy 1 család bármiben is meggátolná, a célja elérésében stb...

2013. júl. 12. 13:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom. Az én párom 25 volt mikor megkérte a kezem. Rá 1 évre összeházasodtunk, de ettől függetlenül semmiben nem korlátozza le a házasság.
2013. júl. 12. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Te minnel elobb szeretnel gyereket es gondolom ezt o is tudja, egy gyerek pedig igenis sokmindenben meggatol. Van egy eleg komoly anyagi oldala is a dolognak, ami mellett o mar nem igazan tanulhatna stb... Szerintem egyszeruen nem erzi meg erettnek magat erre, ne eroltesd mert annyit ersz el vele, hogy elmenekul majd, elhidegul toled stb.

Amugy egyutt eltek?

2013. júl. 12. 13:43
 16/20 A kérdező kommentje:

körülbelül 2 éve élünk együtt. Én megértem, hogy a gyerek téma sok elköteleződéssel jár és a kedvéért még tudnék várni 1 max 2 évet, de én mindenkinél jobban szeretem és olyan jól esne, ha végre több lennék neki, mint barátnő!

Érzem, hogy szeret és nem akarom ezzel elriasztani, de nekem fontos lenne ez a lépése.

2013. júl. 12. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért vigyázz, ezzel a nyomulással nagyon könnyű szétrombolni egy amúgy működő kapcsolatot.
2013. júl. 12. 14:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat kérdező, de jó látni, hogy más is kűzd ezzel a problémával.
2013. júl. 12. 14:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Minden férfi más korban érik meg a feladatra, nem lehet általánosítani én azt a fajtát fogtam ki aki későn érik és sajnos nekem is ki kell várnom azt a kort amikorra megérik a feladatra és ő akarja!!!! Csak félek , hogy az nem 5 éven belül lesz!:(((
2013. júl. 12. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:

"Minden férfi más korban érik meg a feladatra"

A szerelem és a szeretet emberi erény, a házasság pedig nem feladat, hanem egy egyházi/családjogi kérdés. Ne erőltesd, mert könnyen pórul járhatsz. Ha tényleg szereted akkor várd meg a pillanatot amíg lépni fog.

11-es voltam.

2013. júl. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!