Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a párom 7 és fél éves kapcsolat után sem akarja hitelesíteni, komolyabbá tenni a kapcsolatunkat?
A nick nevedből adódóan kb. 27 éves lehetsz. Nem írtad hogy a párod mennyi idős, de ha korodbeli akkor ne csodálkozz ha nem érzi még ennek szükségességét. Az hogy 7 éve együtt van Veled az több mint elegendő...
28/F
Mindketten 26 évesek vagyunk illetve még idén leszünk 27-ek.:)
Talán ő még nem érett meg erre a döntésre, tudja mit szeretnék, de egyértelmű választ nem ad.
Talán az anyagiak, talán az , hogy még sok mindent kipróbálna, még tanulni szeretne...
Neki lehet , hogy ideálisabb lenne 30-35 évesen ez a családalapításos dolog, de én fiatalon szeretnék anya lenni és nem gondolom azt, hogy 1 család bármiben is meggátolná, a célja elérésében stb...
Te minnel elobb szeretnel gyereket es gondolom ezt o is tudja, egy gyerek pedig igenis sokmindenben meggatol. Van egy eleg komoly anyagi oldala is a dolognak, ami mellett o mar nem igazan tanulhatna stb... Szerintem egyszeruen nem erzi meg erettnek magat erre, ne eroltesd mert annyit ersz el vele, hogy elmenekul majd, elhidegul toled stb.
Amugy egyutt eltek?
körülbelül 2 éve élünk együtt. Én megértem, hogy a gyerek téma sok elköteleződéssel jár és a kedvéért még tudnék várni 1 max 2 évet, de én mindenkinél jobban szeretem és olyan jól esne, ha végre több lennék neki, mint barátnő!
Érzem, hogy szeret és nem akarom ezzel elriasztani, de nekem fontos lenne ez a lépése.
"Minden férfi más korban érik meg a feladatra"
A szerelem és a szeretet emberi erény, a házasság pedig nem feladat, hanem egy egyházi/családjogi kérdés. Ne erőltesd, mert könnyen pórul járhatsz. Ha tényleg szereted akkor várd meg a pillanatot amíg lépni fog.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!