Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elküldjem neki? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
A barátnőm kicsit több, mint egy hónapja elhagyott, azzal az indokkal, hogy nem tudja mit érez, de szerinte már nem szerelemmel szeret és hazudni pedig nem fog nekem. A szakítás utáni első 1-2 hétben mentem utána, győzködtem, hogy jöjjön vissza hozzám, adjon még egy esélyt...sikertelenül. Csak feszültséget és veszekedéseket eredményezett. Most már lassan 2 hete "békén hagytam", de nem nyugodtam bele a szakításba. Egyszer rám írt a héten msn-en és érdeklődött felőlem, hogy hogy vagyok meg mi újság velem de semmi több. Most írtam egy rövidke bizakodó, nem (túl) nyomulós, szomorkás verset hozzá. Szerintetek elküldjem neki? Milyen hatással lesz rá?
2009. okt. 18. 21:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Azért szakított veled mert nem szeret és nem akar megbántani. Tudom hogy te szereted, de nem tehetsz mást, csak felejtesz :( Hidd el, tudom mit beszélek, átéltem már, csak úgy hogy én szakítottam a sráccal :S :
2009. okt. 18. 21:46
2/9 anonim válasza:
szerintem is felesleges, engem is elhagyott a barátnőm, 3 év után ugyanezen indokkal. már 2 hónapja, és jelét sem mutatja hogy újrakezdené, de már én sem akarom. Én is próbálkoztam egy hónapig... semmit nem ért. ha már nem szeret felesleges gürizned, csak hülyét csinálsz magadból hidd el.
2009. okt. 18. 21:53
3/9 anonim válasza:
Ha Te legalább szereted őt, akkor ne okozz neki fájdalmat azzal hogy tudatod vele hogy Te mennyire rosszul vagy, főleg nem egy szép általad irt versel :( ha igazán szereted akkor engedd el, hagy felejtsen el szép emlékekkel,ne nehezísd meg a dolgát.Neked meg kitartás, hidd el idővel könnyebb lesz
2009. okt. 18. 21:56
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom...de az egyetlen dolog, amire képtelen vagyok, az az hogy elengedjem. Én ebbe bele fogok betegedni...
2009. okt. 18. 22:05
5/9 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy mi nem tetszett benne, mi nem volt jó a kapcsolatotokban. Rajtam ez segített. 2 hete szakítottunk barátommal, első szerelmem. Hasonló indokkal jött, az volt bennem, hogy tuti találok jobbat is. Akkor megtudtam, hogy már elkezdett kavarni egy csajt, amíg együtt voltunk, pedig részéről is nagy volt a szerelem. Viszont a masik csajszi ejtette és 2 szék közé esett :D úgy kell neki...
És annak ellenére, hogy ez a véleményem én is szenvedek, hiányzik, még mindig imádom annak ellenére, hogy mit csinált velem. De megpróbalok ezekre a rossz dolgokra gondolni, mert amúgy "tökéletes" 4 hónapot voltunk együtt, tényleg. Semmi veszekedés és hasonlók...
16/L
2009. okt. 18. 23:05
6/9 anonim válasza:
Én a szakítás után 8 hónapig próbálkoztam egy lánynál (igen verset is írtam) és a vége az lett, hogy megutáltuk egymást... Nem mondom, hogy veled is ez lenne, de azt igen, hogy teljesen felesleges próbálkoznod...
2009. okt. 18. 23:06
7/9 anonim válasza:
első vagyok. Akkor tudod mit? betegedj bele! nem kell elengedned, az egész életedet tedd tönkre azzal hogy futsz utána... de nem bírom az ilyen nyámnyila pasikat, legyen már tartásod öreg, legyél férfi, ne kiskutya! 23F
2009. okt. 19. 10:21
8/9 anonim válasza:
bocs, második voltam.
2009. okt. 19. 10:23
9/9 anonim válasza:
ATYA... ÚR... ISTEN!
Ne legyünk már ennyire gyerekesek, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, ezt fel kell fogni! Az, hogy ezek után még rohangálsz a csaj után, nevetséges. Hogy még verset is írsz, azt tudom mondani, hogy rohadtul ráérsz. Ezt az idődet fordíthatnád pl. arra, hogy egy új barátnőt keress magadnak (Ne pedig egy olyan hp után szaladgálj, aki olyan hülye kifogással szakított, hogy nem akar hazudni neked és nem tudja, hogy szeret-e. Egyértelmű, nem szeret. Hagyd a francba!).
Verset meg nehogy elküldd neki, mert Ő is ki fog röhögni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!