Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha barátnőm a mostohaapjával kavar?

Figyelt kérdés
Az lány anyjával pár hónapja járnak még ott se lakik még is furcsállom h ennyi idő után a lányt hívta ma is hogy ha majd tőlem elment hívja vissza! Mikor ott van az anyja is így ez nem logikus,főleg,hogy csak ennyi ideje jár az anyjával! Apának is van nője (anyámmal elváltak) ő itt is lakik velünk jó ideje és még ő se hívna engem mert minek engem hívna mikor ott van apa! Bnőm azt mondta a jegyiről meg tanulásról beszélne vele! De ez se logikus,hogy ennyi ideje vannak az anyjával együtt se vannak és a nője lányával leáll beszélgetni a jegyeivel kapcsolatban! Tizenéves lányról lenne szó,aki nem nagykorú közel sem!

2013. júl. 12. 03:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Válts barátnőt.
2013. júl. 12. 03:58
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha alaptalan a gyanúm és csak én látom rosszul?
2013. júl. 12. 04:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne kombinálj szerintem.
2013. júl. 12. 04:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha alaptalan a gyanúd, akkor okafogyott a kérdésed.
2013. júl. 12. 05:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező te olyan hülye vagy, mint egy nő!
2013. júl. 12. 06:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jól kombinálsz, de közel sem biztos. Már az egy jó dolog, hogy észrevetted, értelmes fiú lehetsz. Szerintem járj utána a dolognak, keresztkérdésekkel, megfigyelésekkel és ha már biztosra veszed a dolgot, akkor cselekedj!

Egyébként vannak olyan emberek, akik pár pillanat alatt közös nevezőre jutnak bárkivel, lehet a mostohaapa is ilyen. Könnyen kommunikál egy kislánnyal is. Lehet azért édesgeti magához(nem szexuálisan) a bnődet, hogy közelebb kerüljön az anyjához!

Járj utána, majd cselekedj! Te tudni fogod a jó megoldást!

2013. júl. 12. 08:06
 7/7 omba ***** válasza:

Jobban kombinálsz, mint, ahogy fogalmazni tudsz...

Szóval annyi történt, hogy felhívta a mostohalányát, és azt kérte, hogy majd hívja vissza?

Ebből még nem következtetnék semmire.

2013. júl. 12. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!