Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez fair viselkedés egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fair viselkedés egy kapcsolatban? Mit mondjak neki? Kérlek adjatok tanácsot, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 éve megismerkedtem egy nálam sokkal idősebb férfival. Nem komplexus, csak tetszett, hogy milyen érett, rendes velem, nem úgy úgy mint a velem egyidősek. Abban az időben egyikünk se akart komoly kapcsolatot.Előre megbeszéltünk szabályokat. Mindig mikor szexre kerülhetett volna sor, közbejött vmi. Igy 4 hónapot várt rám. Mire \'oda\' kerültünk már megszerettük 1mást. Közös programokat csináltuk stb.. Eltelt 1 év és én leírhatatlanul szerelmes lettem belé. Tényleg bármit megtennék érte. Ő is belémszerett de ő \'tarja magát\'. nagyon realista ember. Ha megérzi, hogy úgymond \'elszállok\' akkor elkezd kevesebbet találkozni velem.Többször próbáltunk szakítani 1 mással de nem ment. 1 szakítás alkalmával véget akartam vetni mindennek, nem akartam már élni. Azt mondta, hogy ez nem működhetne úgy se rendesen max 5-6 évig. Csak ennek ellenére hetente 3 napot találkzni akar velem /együtt vagyunk. Nagyon szenvedek ettől a helyzettől, talán fair/ jobb lenne ha ő hagyna el, mivel én úgyse tudnám őt. Nem értem miért nem hagyja magát és próbáljuk meg együtt hivatalosan, vagy miért nem szakít velem???
2009. okt. 18. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oké,lehet,hogy nincs másik kapcsolata,de téged sem akar miért nem fogod fel???Biztos,hogy idegesíti,hogy levakarhatatlan vagy és többet akarsz tőle mit Ő tőled.Neki csak szeretőnek kellesz max,slussz.Ha neked ez nem felel meg,hagy el a francba.Megjegyzem valamire való nő akiben van egy csöppnyi méltóság nem hagy magából ágyast csinálni.Ha valóban szerelmes lenne beléd,és nincs senkije akkor veled élne.Még akkor is ha 100 éves.Mert ha megbeszéltétek,hogy ez csak pár évig mehet,nem vállaltok gyereket együtt(megjegyzem ezt jól teszitek,azt fel is kell nevelni közösen ha lehet)akkor miért csak heti pár napra pár pásztor órára kellesz???Értelmes emberek ezt is meg tudnák beszélni egymással.De nem akar tőled semmi komolyat,jobb ha felfogod!!!Keress egy magadhoz való férfit,aki becsül is téged valamire.Ebbe így tönkre fogsz menni.Lépj ki,ne hagyd ezt tenni magaddal!!Nem igaz,hogy nem érzed mennyire lealacsonyít ez téged,mennyire megaláz.
2009. okt. 18. 21:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Valahol igazatok van de még 2 dolgot le kell írnom, hogy pontosítsak. Hetente 3X tudunk találkozni mert a többi napon nem megoldható. Ő sokáig dolgozik én pedig a jogi egyetemre járok és muszáj készülnöm a vizsgákra. Ha van lehetőség többet is együtt vagyunk. Én 25 vagyok ő 53 lesz. Szeretnék még véleményeket kérni! Köszönöm.
2009. okt. 18. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ezek alapján jósolnék nektek 10 boldog évet, de ha ő nem akarja... Én nem tartanék öregnek egy 52 éves férfit, annak még gyereke is lehetne. De megértem hogy volt már két házassága, félhet is. Vajon azok a házasságai miért bomlottak fel?
2009. okt. 19. 07:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 07:48as választ. Én is úgy gondolom, hogy még jó pár évet élhetnénk együtt boldogan. Nem értem ő miért nem hisz benne, miért nem akarja. Az első feleségét imádta, de a felesége elhagyta. Fiatalabb korában sportoló majd edző volt. Állandóan versenyekre készült és szerintem ezt 1 nő se bírná. Egy évben 3-4 hónapot látták egymást,mert a többi időt ő edző táborban töltötte. A második feleségét nem is szerette igazán. A mi kapcsolatunkban is az a probléma, hogy ő rengeteget dolgozik.(van egy iskolája és sokszor ott van, reggel 7-22 ig. Pedig anyagilag tényleg megtehetné, hogy már soha többet ne dolgozzon. Ezt se értem, miért nem velem van..?
2009. okt. 19. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Látom te azt vártad,hogy a butaságodban erősítsen meg valaki és nem értelmes őszinte válaszokat.Az én férjem is reggeltől estig dolgozik,sőt sokszor éjszaka is itthon,sőt sokat kell utaznia is a munkája miatt mégis házasok vagyunk.Szerintem jobb ha felfogod,hogy kaland vagy neki,szerető és nem több.Ne gyötörd magad feleslegesen,és gyárts buta elméleteket a mentségére amiért nem vesz komolyan,nem kellesz neki.Egyébként ennyi idős pasinak én sem szülnék gyereket.Fel is kell nevelni nem csak megcsinálni.Aki ennyi idősen gyereket vállalna az felelőtlen és önző,a saját szórakoztatására tenné.

Miért erőszakoskodsz vele amikor egyértelműen a tudtodra adja,hogy nem akarja,hogy a teljes értékű társa legyél?Nem csap be,nem hazudok.Nem megalázó ez neked?De most komolyan?Tudod mennyire meg fogod ezt bánni,hogy olyan szekér után szaladsz ami nem vesz fel pár év múlva ha elszáll a lila köd?Rápazarolod a fiatal éveidet,tönkre teszed ezzel a virág korodat.Ébredj már fel,egy ilyen semmilyen kapcsolatnak semmi értelme!!!

2009. okt. 19. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:

09:18-nak nagyon igaza van.

Ezt bővebben ki se lehetne már fejteni, kapj észbe te leányzó!

2009. okt. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!