Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fair viselkedés egy kapcsolatban? Mit mondjak neki? Kérlek adjatok tanácsot, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 éve megismerkedtem egy nálam sokkal idősebb férfival. Nem komplexus, csak tetszett, hogy milyen érett, rendes velem, nem úgy úgy mint a velem egyidősek. Abban az időben egyikünk se akart komoly kapcsolatot.Előre megbeszéltünk szabályokat. Mindig mikor szexre kerülhetett volna sor, közbejött vmi. Igy 4 hónapot várt rám. Mire \'oda\' kerültünk már megszerettük 1mást. Közös programokat csináltuk stb.. Eltelt 1 év és én leírhatatlanul szerelmes lettem belé. Tényleg bármit megtennék érte. Ő is belémszerett de ő \'tarja magát\'. nagyon realista ember. Ha megérzi, hogy úgymond \'elszállok\' akkor elkezd kevesebbet találkozni velem.Többször próbáltunk szakítani 1 mással de nem ment. 1 szakítás alkalmával véget akartam vetni mindennek, nem akartam már élni. Azt mondta, hogy ez nem működhetne úgy se rendesen max 5-6 évig. Csak ennek ellenére hetente 3 napot találkzni akar velem /együtt vagyunk. Nagyon szenvedek ettől a helyzettől, talán fair/ jobb lenne ha ő hagyna el, mivel én úgyse tudnám őt. Nem értem miért nem hagyja magát és próbáljuk meg együtt hivatalosan, vagy miért nem szakít velem???2009. okt. 18. 20:38
1/16 anonim válasza:
Élvezi. Vagy felesége van. Hagyd el! Nem fair ez.
2/16 A kérdező kommentje:
Nincs felesége és biztosan tudom, hogy szeret csak gyáva.
2009. okt. 18. 20:42
3/16 anonim válasza:
Nős ember, vagy van valami komoly kapcsolata?
4/16 anonim válasza:
túl sok kérdés merül még fel a válaszadáshoz. Lehet-e tőle még gyereked, vagy van-e már neked gyereked? Meg hát ha 5-6 évig működhetne, miért nem akarja ő azt az 5-6 évet legalább? Általában az egyéb "normál" kapcsolatok is csak 5-6 évig működnek manapság. Én kérnék tőle egy próbaegyüttélést, mondjuk két évet. Ha ezt nem vállalná, akkor szakítanék, mert a hosszú szenvedésnél akkor az is jobb.
5/16 A kérdező kommentje:
Nincs más kapcsolata már 2X elvált. Ismerem a volt feleségeit.
2009. okt. 18. 20:44
6/16 A kérdező kommentje:
Nincs se neki, se nekem gyereek. Én biztos nem is szeretnék, ő sem. Hát a gyerekhez ő kicsit túl idős lenne.
2009. okt. 18. 20:46
7/16 anonim válasza:
Ez az ember nem vesz téged komolyan és elvárja, hogy te se vedd őt /túl/ komolyan. Az is valószinű, hogy létezik egy másik kapcsolata is, sőt: ez szinte biztos. Az ennyire racionális gondolkodás nem jellemző a szerelmes emberre. Kicsit megszeretget téged, aztán megy a dolgára. Lehet, hogy szive szerint szakitana is veled, de ha már egyszer öngyilkossággal fenyegetőztél, fél az esetleges következményektől. Okosabb volna, ha hagynád a fenébe ezt a kapcsolatot. Nem vezet sehová.
8/16 anonim válasza:
20,56-nak tökéletesen igaza van.Miért nincs benned semmi méltóság tartás?Hol van az önbecsülésed?Miért hagyod magad így megalázni semmibe venni?Ez a kapcsolat nagyon lealacsonyító és méltatlan a számodra.Ez teljesen úgy tűnik,hogy neki csak arra vagy jó,és nem akar tőled semmi többet semmi komolyat.Remélem nem vagy ennyire naiv,hogy valóban beveszed a jaj de szerelmes beléd dumát.Az meg,hogy öngyilkossággal fenyegetőztél...hát erre mit lehet mondani?Normális ember nem tesz ilyet.Szedd össze magad,és lépj ki ebből a kapcsolatból,hidd el jobban jársz.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem fenyegetőztem öngyilkossággal, ő nemt tudott róla mert akkor 3 hétig nem beszéltünk. Biztos, hogy nincs másik kapcsolata. Ez 100%!
2009. okt. 18. 21:06
10/16 anonim válasza:
20.56-os vagyok. Ha annyira biztos vagy benne hogy rajtad kivül /akit láthatóan ne vesz túl komolyan!/ nincs senkije és neked ez elég a boldogsághoz, akkor maradj vele! Ezzel egy lépést sem jutsz előbbre, csak az idődet vesztegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!