Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 39 éves intelligens, gazdag vezető beosztású férfi mit akarhat egy 21 éves lánytól? Gondolhatja komolyan is őt?
Ha nem nős, akkor ki tudja! Talán lehet belőle valami! Például élvezi az életet és ha korábban nem tehette meg, akkor most bepótolja a mulasztást. Erről az oldalról nézve akár még működhet is a dolog.
Úgyis csak akkor tudod meg a választ, ha kipróbálod.
Kérdező, ne is figyelj a sok hülye válaszra!
Én vagyok az ellenpélda.
A barátom 39 éves, én 22 vagyok. Nős volt, elvált, amikor engem megismert, pedig nem volt köztünk semmi sem akkor még puszta ismeretségen kívül. Nem megdugni akart, hanem megismerni és megszeretni. Egy elég nagy cég vezetője, sokat utazik, befolyásos ember, de odáig van értem és én is érte. Nem mondanám magam szerelmesnek, inkább úgy fogalmaznék, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott, probléma és hisztéria, féltékenység mentes kapcsolatom van. Ez sajnos egy fiatalabb fiúval sem jött össze. Folyton a féltékenykedések mentek, nem voltam szabad. Mellette pedig az vagyok. A barátai is totál jó fejek, elfogadtak, érdeklődnek irántam, szóval minden ok. Életem legjobb kapcsolata ez. Szóval nem feltétlen akar minden idősebb pasi csak szexet egy fiatal nőtől.
lehet komoly.. nem valószínű.. de lehetséges!
neked kell ismerned hogy milyen a beállítotsága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!