Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 39 éves intelligens, gazdag vezető beosztású férfi mit akarhat egy 21 éves lánytól? Gondolhatja komolyan is őt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 17:38
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Azért furcsa,hogy máskor meg azt mondják,hogy áhh a korkülönbség az nem akadály..:)De köszönöm a válaszokat legalább őszinték!
2013. júl. 11. 17:49
 12/31 anonim ***** válasza:

ekkora korkülönbség, valamint az, hogy kiemelted a jómódúságot, na az a nem mindegy. ilyenkor sem számít a korkülönbség, mert egy menetre össze lehet jönni :)

de komolyan gondolni? nem hinném.

2013. júl. 11. 17:51
 13/31 anonim ***** válasza:
19%

nem is akadály de azért ez sok inkább keress egy apát magadnak xD :D NA meg ő megkaphat gazdag jól kinéző nőket is minek kéne neki egy ilyen.

Persze megakar dugni mert ennyit ki lehet hozni belőled mert buta vagy mint a se*gg xD Elhiszel mindent :D álmodozzá.....:D

annyi hülye kérdés van szétröhögtem már magam xD elnézést

2013. júl. 11. 17:53
 14/31 anonim ***** válasza:

a kérdező egy kicsit naív, de nem kell mindjárt fikázni. lehet konstruktívan is hozzászólni.

ő meg majd eldönti, hogy belemegy-e vagy sem.

2013. júl. 11. 17:55
 15/31 anonim ***** válasza:

39 éves gazdag, vezető beosztású férfi 99,9%-ban szexet akar a fiatal lánytól.

Amúgy elvált vagy még nem volt nős? Ha házas, akkor a százalékot módosítanám 100-ra....

2013. júl. 11. 17:57
 16/31 anonim ***** válasza:
én konstruktívan szóltam hozzá kérem.
2013. júl. 11. 17:58
 17/31 anonim ***** válasza:

16: a konstruktív tényleg stimmel, elnézést :)

viszont a fikázás is! :D

2013. júl. 11. 18:00
 18/31 anonim ***** válasza:
Persze, a korkülönbség nem akadály, na de itt 18 évről beszélünk, egy fiatal felnőttről, aki most kezdi az önálló életét, belép a munka világába, később is ráér a családalapítással, még szórakozzon, élvezze az életet és alapozza meg a jövőjét és egy olyan emberről, aki már elért valamit az életében, ideális esetben már a családalapítás közepén kellene járnia. Nem igazán ugyanaz a szint....
2013. júl. 11. 18:02
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem nős,nem is volt!
2013. júl. 11. 18:07
 20/31 anonim ***** válasza:

az igaz, de azt nem is kértem ki :):D

menj inkább dolgozni előbb lesz pénzed úgy mint hogy belőle szívnád ki :DxD

2013. júl. 11. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!