Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztétek úgy hogy sokszor megszakad a szívetek?
Figyelt kérdés
nem mindig de sokszor érzem ezt, van barátom tök jól elvagyunk, de valahogy mindig boldogtalan vagyok legtöbbször , és nem barátom miatt...
hanem mások miatt. vagy nem tudom..
ez normális :?
vagy beteges vagyok ?
2013. júl. 10. 21:41
1/5 anonim válasza:
Hál' istennek nem tudom, boldog, kiegyensúlyozott életet élek. Optimista vagyok, van egy intelligens barátnőm, iskolaelső vagyok, van mivel elfoglalnom magam... Sajnos sokszor gyötör a migrén, de ezt nem a család többi tagján verem le, hanem behúzódom a szobámba, besötétítek, és hallgatom a tengert az MP+ lejátszómon. Néha persze a válság miatt nélkülözni kell, de engem ez sem tántorít el :)
14/F
3/5 anonim válasza:
Velem is megesik. Talán kéne valami célt kitűzni, hobbit keresni, programokat szervezni és ritkábban fognának el ilyen érzések.
5/5 anonim válasza:
Nagyon sokszor. Igazsagtalan dolgok miatt. Neha meg a baratom miatt is. Amikor tudom, hogy nekem van igazam, es senki sem ismeri el. V hogy sokszor tenyleg hulyenek neznek, amiatt. Neha elgondolkodom ilyenkor, h vajon jol teszem, h vele maradok? Ilyeneken cs akk gondolkodok amikor nagyon Rossz kedvem van. Altalaban optimista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!