Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretet hiányom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet hiányom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok , se hogysem akar jönni egy ember akinek kellenek , akinek kellenek az nem kell nekem.Nem annyira nagyok az elvárásaim , de mindig valahogy a tahók, vagy az aki tényleg nagyon rondán néz ki jön oda hozzám.

A leghosszabb kapcsolatom 3 hét volt .

Mit tudjak tenni, kicsit több esélyem legyen pasizni , tetszek másoknak?

Vannak nekem is hibáim , nagyon sok van de van biztos akinek ennél is több van. Miért nem találok már valakit , nem elégit most már az ki hogy csak egy hétvégén vagy 1-2 hetet vagyok valakivel.Nem bulikba szoktam fölszedni a pasikat, most már nagyon ritkán járok bulizni.

Hiányzik a szex is , de nem akarok olyannal aki csak azért van velem , hogy megdugjon , nekem érzések is kellenek , másként nem megy.

Tippek, ötletek mit tehetnék?

2009. okt. 18. 14:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ez megvigasztal,hasonlóan érzek én is 21 éves fiú létemre,szóval ez a dolog egyáltalán nem nem-függő. Nekem volt elég időm ezen a témán elgondolkozni,ugyhogy megosztom Veled a gondolataim,hátha profitálsz belőle. Amiért elsősorban szenvedsz,annak inkább az az oka,hogy ebben a felgyorsult világban mindenki eredmény-központú. Az a normális, aki kapcsolatban van,azt nem nézik ki,persze az már senkit nem érdekel,hogy az a kapcsolat milyen. Orba-szájba csalhatják egymást,lehet,hogy tökre nincsenek egy hullámhosszon és marhára leszarják egymás lelkivilágát,de végtére is kapcsolatban vannak: azaz,nem rívnak ki a társadalomból. Alaptézis lehetne,hogy az emberek hülyék,tehát első körben: ne viszonyíts soha senkihez.

Te a saját életedet éled,ami lehet hogy sokszor nehezebb és komplikáltabb mint másoké,de a cél az,hogy boldog legyél,és ha nehezebben is,de végül is az leszel,a kérdés inkább a mikor. Irod,hogy nem akarsz futó,szexen-alapuló kapcsolatokat. Tehát te egy érzelmes,adott esetben érzékeny lány vagy,akinek fontos az érzelmi,"belső" harmónia egy férfival. Tisztában kell lenned a típusoddal,ugyanis ez a típust imádják kihasználni olyan férfiak,akiknek érzelem világa enyhén szólva fogyatékos. Viszont,ahogy olvasom Te magad is magasra helyezted a lécet,azaz kíméletlenül kritizáltad a többi srácot,aki rádnyomult,hogy ronda,meg tahó. Nézz egy kicsit önmagadba: az igazira vágysz és egyáltalán nem vagy empatikus? Igy nem fogsz kialakitani igazán komoly,tartós kapcsolatot. Nem szabad lekezelni a férfiakat,még akkor is ha már a "faszod ki van vele",mert úgy idegesít és lekoptatnád. Amikor megtalálod majd az igazit,látni fogod: talán épp attól olyan nagyszerű,hogy tolerálja majd a hibáidat,hogy mondjuk sokszor hangosan nyerítve nevetsz vagy van rajtad egy-két plusz kiló.

Ha tippet kéne adnom az összetett lenne. Először is ne görcsölj a pasi hiánya miatt. Egy elveszett,szeretethiányos lányt imádnak kihasználni a férfiak,mivel kicsi a kockázata,hogy visszasebez. Legyél céltudatos,amikor pasit keresel,de ne légy kíméletlen! A látszat szinte mindig csal...lehet hogy az a srác,aki megszólit 2 perc után nem szimpatiksu,de 30 perc beszélgetés után látod meg benne a pozitivumokat,amiket másba nem. Ha tartós kapcsolatra vágysz legyél őszinte. Nem számít ha 9 srác nevet rajta,hogy "ómódi vagy",ha 1 ugyanerre vágyik. Jah és buliba nem igazán lehet ilyet kialakítani ezt jól látod;) Legyél nyitott,figyelmes,járj nyitott szemekkel. És ha találsz majd egy olyan fiút,aki érzed,hogy lehetne az igazi: segítsd őt. Adj neki nem feltünő,de biztos jeleket,hogy léphessen. Sok srác nagyon szarik a visszautasítástól még a "biztos" lányoknál is! Szal kb ennyi. Remélem segítettem,Lac

2009. okt. 22. 19:35
 22/22 anonim ***** válasza:
19:35-ös : hú, ez tetszett :) szerintem jó tippeket adtál. köszi ^^
2009. okt. 22. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!