Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretet hiányom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet hiányom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok , se hogysem akar jönni egy ember akinek kellenek , akinek kellenek az nem kell nekem.Nem annyira nagyok az elvárásaim , de mindig valahogy a tahók, vagy az aki tényleg nagyon rondán néz ki jön oda hozzám.

A leghosszabb kapcsolatom 3 hét volt .

Mit tudjak tenni, kicsit több esélyem legyen pasizni , tetszek másoknak?

Vannak nekem is hibáim , nagyon sok van de van biztos akinek ennél is több van. Miért nem találok már valakit , nem elégit most már az ki hogy csak egy hétvégén vagy 1-2 hetet vagyok valakivel.Nem bulikba szoktam fölszedni a pasikat, most már nagyon ritkán járok bulizni.

Hiányzik a szex is , de nem akarok olyannal aki csak azért van velem , hogy megdugjon , nekem érzések is kellenek , másként nem megy.

Tippek, ötletek mit tehetnék?

2009. okt. 18. 14:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez a helyzet. És most már nagyon rossz :(

17/L

2009. okt. 18. 14:09
 2/22 A kérdező kommentje:
neked mikor volt utoljára pasid?
2009. okt. 18. 14:10
 3/22 anonim ***** válasza:
szerintem ne keresd az igazit, ha mondjuk hozzád szól vki, ne hidd azt hogy rögtön ő lenne az igazi ez csak 1 példa volt. Van olyan aki 25 éves és nem volt pasia, de külsőleg legyen ízlésed, ha jól nézel ki van esélyed.
2009. okt. 18. 14:11
 4/22 A kérdező kommentje:

volt pasim.Most már nem úgy állok a dolgokhoz , hogy ő lesz az igazi , de akkor is kéne valaki aki velem van , nem csak annyira kellenék neki, hogy megdug.

Hiányoznak az érzelmek , de nagyon. Elviselhetetlen kezd már lenni , így nem tudok mindjárt semmire sem koncentrálni , idén sokat kellene tanulnom , érettségizem , szeretnék egyetemre tovább menni , de ez a pasi ügy a fejemben van .

Azt mondják amikor nem várom akkor fog jönni , de nem tudom feledni.

2009. okt. 18. 14:18
 5/22 anonim válasza:

Hehe, küldjetek fényképet és rövidke bemutatkozást priviben :P

Bármi megeshet ;)

2009. okt. 18. 14:18
 6/22 anonim ***** válasza:
14:09-es vagyok. Nyáron volt, és ő volt az első, ráadásul csak pár hétig tartott. Akinek tetszem az az osztálytársam, nagyon aranyos de nem akarok tőle semmit, aki meg kéne, az meg nem is figyel rám. És olyan rossz, h mindenki boldog rajtam kívül. Nem mondom, h legyen nekik is rossz, csak szeretnék már egy normális barátot, ennyi...
2009. okt. 18. 14:20
 7/22 A kérdező kommentje:
14:18-as, írj először te egy privit képpel , aztán meglátjuk mi lesz :)
2009. okt. 18. 14:35
 8/22 A kérdező kommentje:
nekem most nyáron 3om volt, egyikbe úgy éreztem szerelmes vagyok , annyira jó volt vele, de elhagyott...
2009. okt. 18. 14:36
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
vegyél egy plüssmacit xD
2009. okt. 18. 14:57
 10/22 A kérdező kommentje:
haha ez nagyon vicces, tudod van akiknek problémáik vannak , amit egy plüssmaci nem old meg . Örülj neki, hogy te szerencsés helyzetben vagy
2009. okt. 18. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!