Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretet hiányom van! Mit tegyek?
18éves lány vagyok , se hogysem akar jönni egy ember akinek kellenek , akinek kellenek az nem kell nekem.Nem annyira nagyok az elvárásaim , de mindig valahogy a tahók, vagy az aki tényleg nagyon rondán néz ki jön oda hozzám.
A leghosszabb kapcsolatom 3 hét volt .
Mit tudjak tenni, kicsit több esélyem legyen pasizni , tetszek másoknak?
Vannak nekem is hibáim , nagyon sok van de van biztos akinek ennél is több van. Miért nem találok már valakit , nem elégit most már az ki hogy csak egy hétvégén vagy 1-2 hetet vagyok valakivel.Nem bulikba szoktam fölszedni a pasikat, most már nagyon ritkán járok bulizni.
Hiányzik a szex is , de nem akarok olyannal aki csak azért van velem , hogy megdugjon , nekem érzések is kellenek , másként nem megy.
Tippek, ötletek mit tehetnék?
Velem ugyanez a helyzet. És most már nagyon rossz :(
17/L
volt pasim.Most már nem úgy állok a dolgokhoz , hogy ő lesz az igazi , de akkor is kéne valaki aki velem van , nem csak annyira kellenék neki, hogy megdug.
Hiányoznak az érzelmek , de nagyon. Elviselhetetlen kezd már lenni , így nem tudok mindjárt semmire sem koncentrálni , idén sokat kellene tanulnom , érettségizem , szeretnék egyetemre tovább menni , de ez a pasi ügy a fejemben van .
Azt mondják amikor nem várom akkor fog jönni , de nem tudom feledni.
Hehe, küldjetek fényképet és rövidke bemutatkozást priviben :P
Bármi megeshet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!