Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretet hiányom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretet hiányom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok , se hogysem akar jönni egy ember akinek kellenek , akinek kellenek az nem kell nekem.Nem annyira nagyok az elvárásaim , de mindig valahogy a tahók, vagy az aki tényleg nagyon rondán néz ki jön oda hozzám.

A leghosszabb kapcsolatom 3 hét volt .

Mit tudjak tenni, kicsit több esélyem legyen pasizni , tetszek másoknak?

Vannak nekem is hibáim , nagyon sok van de van biztos akinek ennél is több van. Miért nem találok már valakit , nem elégit most már az ki hogy csak egy hétvégén vagy 1-2 hetet vagyok valakivel.Nem bulikba szoktam fölszedni a pasikat, most már nagyon ritkán járok bulizni.

Hiányzik a szex is , de nem akarok olyannal aki csak azért van velem , hogy megdugjon , nekem érzések is kellenek , másként nem megy.

Tippek, ötletek mit tehetnék?

2009. okt. 18. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak én a reménytelen szerelem miatt...

És szerény véleményem szerint a plüssmaci igenis segít :)

Annak ellenére, hogy fiú vagyok.

Tipp: Ha a szomorúságot átalakítod dühhé, azon könnyebb túllenni.

2009. okt. 18. 21:50
 12/22 A kérdező kommentje:
nekem van plüssmacim , de nem segít...
2009. okt. 18. 22:05
 13/22 anonim ***** válasza:
én vagyok a plüssmacis. én se vagyok boldog. én se vagyok szerencsés. van egy plüssmacim, van egy barátom is. de nem birom elfelejteni a volt barátomat. szeretem őt még mindig, hiába a lehető legcsúnyább dolgokat művelte velem. ennek ellenére is. de ne menj más csávóhoz mint én a mostani barátomhoz. szakítani fogok vele mert igy csak mind2nek rossz. maradj a plüssmacinál! tapasztalat.
2009. okt. 20. 12:43
 14/22 anonim válasza:
Lehet csak rosszkor voltál rossz helyen! Minél többet bejársz akár buliba vagy máshova annál nagyobb az esélye, hogy találsz valakit. Esetleg hívd fel magadra a figyelmet.
2009. okt. 22. 16:40
 15/22 kolosszus22 ***** válasza:
Lehet, hogy mégis csak túl nagyok az igényeid. Ismerek pár átlagos és csúnyácskább lányt akiknek naív módon csak az adonisz pasik jönnek be, persze ezek a fickók magasról tesznek rájuk, de mivel nem adják lejjebb ezért egyedül vannak és van egy sanda gyanúm, hogy egyedül is fognak maradni. Nos nem mondom, hogy veled is ez a helyzet, csak ez így eszembe jutott, megosztottam a tapasztalatom.
2009. okt. 22. 16:51
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem is az igényeiddel van gond, esetleg a modoroddal...

"akinek kellenek az nem kell nekem.Nem annyira nagyok az elvárásaim , de mindig valahogy a tahók, vagy az aki tényleg nagyon rondán néz ki jön oda hozzám.

A leghosszabb kapcsolatom 3 hét volt ."

Minden nagyigényű pics@ azt hiszi, hogy nekik az elvárásaik nem nagyok, és őket mindig, de MINDÍÍÍÍG csak a bunkó, ronda nyomik találják meg!

A hiba az Ön készülékében van! Ennek nem az az oka, hogy téged nem találnak meg, hanem TE vagy a hibás! A normálisabb kan azért nem megy oda, mert leríhat rólad, hogy nem kezdesz ki akárkivel! A pasik pedig félnek a visszautasítástól. Ez van, szopj hozzá!

-ReapeR-23/F

2009. okt. 22. 17:05
 17/22 vezerdinka ***** válasza:
ez hülyeség. a plüssmaci egy baromság. nekem utoljára 5 éves koromban volt plüssmacim, amit nagyon szerettem, volt rajta egy szivecske, ami világított, ha megnyomtam, meg zenélt is.... aztán lemerült az elem. anyáék mindig mondták, hogy majd tesznek bele, aztán mégsem. egy ideig rossz volt, de aztán teljesen elfelejtettem. ha Te egy plüssmacival meg tudod beszélni, milyen napod volt, elmész vele sétálni, bulizni, moziba, hogy más dolgokról ne is beszéljek... és ezek után se néz hülyének senki, akkor össze is házasodhattok. szerintem viszont (hacsak nem 12 éves vagy) ne egy játékhoz ragaszkodj. azt hagyd meg a kisebbeknek. próbálj meg pl emberek közé menni (ez nem a bulizással azonos). az, hogy más szeret gyászolni, és otthon feküdni az ágyban és sírva egy plüssmacit ölelgetni, az nem azt jelenti, hogy neked is el kell temetni az életed hátralévő részét. tudod. mindig mindent pozitívan. ja.. attól, hogy nincs pasid, nem lesz rosszabb az érettségid. sőt ilyenkor külön jól jön, ha nincs senki;) (tipp) sok sikert a továbbiakbak!!!;)
2009. okt. 22. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló a helyzet, és az előző hozzászólónak a maga bájos modorában de igaza van. A férfiak ijedősek, nem kezdenek ki olyannal akinél azt érzik, hogy úgyis elutasítja őket. De, azt azért hozzátenném, hogy nem feltétlenül a kérdező hibája az, ha megijednek tőle. Saját tapasztalatból tudom. Én is sűrűn ijesztem el a pasikat, bár az igaz, hogy én 180 cm magas vagyok, alt hangom van, bárkivel bármiről szívesen elbeszélgetek, és ami a munkámat illeti nagyon öntudatos és maximalista vagyok. Ezt a legtöbben összekeverik, és azt hiszik, hogy aki egy dologban magabiztos az másban is az, és hogy az én igényeimnek nem felelnek meg... Áááá... Az én igényem kb annyi, hogy jó beszélgető partner és humoros legyen a párom, lehessen egy jóféle pohár bor mellett filozofálni vele, és egy fokkal legyen szebb az ördögnél. :D

Szóval, szerintem nézz körül, lehet hogy tetszel olyannak, aki neked is tetszik, csak annyira elfoglal a saját bizonytalanságod és kishitűséged, hogy ezt nem veszed észre. Adj bátorító jeleket, és vagy összejön valami vagy nem, de akkor sincs semmi veszve, előtted az élet... :D Sok sikert és hajrá!

27/L

2009. okt. 22. 17:22
 19/22 A kérdező kommentje:

tegnap is beszélgettem egy sráccal , régebbről ismerem de már jó ideje nem beszéltünk. Probáltam kedves, humoros, lenni , de nem volt semmi , szerintem tudja , hogy tetszem neki .És tudom biztosra nem fog keresni , majd megint 1 év múlva. De tegnap ha jól éreztük magunkat akkor miért nem lesz következő alkalom? és NEM vagyunk barátok.

A másik eset , egy olyan pasival akivel jól éreztük magunk , tetszett nekem is ő is neki, szex is volt .Két hét után miért nem akarja már?

2009. okt. 22. 18:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem csak megdugni akart , most is találkozok vele 2 naponta , de nincs semmi , mintha semmi sem történt volna.
2009. okt. 22. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!