Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? :S
Sziasztok srácok!
Én 15 éves vagyok és most mentem új iskolába.Van egy srác a suliban aki egy évves iősebb nálam és nagyon tetszik.Első héten a barátnőmmel űltünk a padon és ő oda jött hzzánk beszélgetni.Nagyon jó fejnek látszott.Köszönt továbbra is aztán egya következő hét csütörtökén én nem voltam a suliban de a baránőm igen és együtt beszlgettünk és megkérdezte a srác hogy hol vagyok. Aztán még utána kb. 1hétig még köszönt de atán már nem :SNem tudom h mi bja lehet nem tudom hogymondtam-e agy tettem valami rosszat amiért ilyen.De nem hiszem, mert annyit nem beszéltünk h lenne oka haragudni rám.És ez az egész már több mint 1 hónapja megy így.És a legrosszabb hogy ha köszönök neki, ő akkor sem köszön vissza:S:(De a többi barátnőmnek megg köszön ,csak nekem nem.Egyik barátnőm azt mondta h azért ilyen mert így akarja a tudtomra adni hogy nem tetszek neki.De én egy szóval sem mondtam neki h tetszik nekem.De ez szerintem unkóság is mert ha ismerek vkit akkor annak illik köszönni, szerintem.És még azért sem értem ezt az egészet mert többször volt már hogy szemetünk, de viszont soha nem jön oda beszélgetni meg semmi.És nem értem...ilyen még nem volt velem...nagyon bonyulult ez az egész kérlek titeket srácok, csajok mondjátok meg hogy szerintetek miért ilyen, és hogy mit tehetnék hgy változtassak a helyzeten? Egyébként nem pr napja felvettem msn-re beszéltünk is de azt mondta h nem tudja hogy ki vagyok de hogy másnap menjek oda hozzá.Tök jó fej volt még msn-en jól eldumáltunk.Aztán másnap egy helyen volt óránk és ráköszöntem és mondtam hogy hello én vagyok...Erre csak annyit tett hogy rámnézett de közben ment tovább és azt mondta hogy tdtam ám...de tök furán mondta:SAztán aznap is maradt minden úgy ahogy volt semmi nem változott hiába kérdeztem tőle msn-en hogy van-e baja velem azt mondta hogy nincs és mondtam neki h rosszul esik h nem köszön és hogy azért gondoltam hogy haragszik rám...de mind1 mert azóta sem változott semmi. léccci segítsetek nekem!!!!!

Szia, hát ez a fiú elég fura.. de nagyon bunkó. Szerintem tedd azt, hogy mintha észre sem vennéd...ne nézz rá, ne szemezz vele, ne köszönj neki, ne írj rá msn-n... legyél vele közömbös, mintha ott sem lenne és nem érdekelne téged. Nehogymár elrontsa a mindennapjaidat, és te fuss utána!! Majd jön olyan srác aki megbecsül...
Hidd el csináld azt amit leírtam, az lenne a legjobb.. még az is lehet, hogy a végén ő fog keresni téged. DE! Akkor se mutass iránta semmi érdeklődést! Légy vele távolságtartó továbbra is, lehetsz kedves de hűvös.
Tudom nehéz ezt véghezvinni, de hallgass rám ebben a helyzetben ez a lehető legjobb. Hát remélem tudtam segíteni valamit.. Sok sikert Neked, hogy megoldódjon a helyzet!! Ha van még kérdésed, nyugodtan írj:)
17/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!