Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ad nekem egy esélyt?
Figyelt kérdés
Egy éve dolgozok közvélemény kutatóként (telefonon hívom az áldozataimat) és itt ismertem meg a nagy Ő-t. Legalább is szeretném, hogy az legyen. Csak az a baj, hogy ő szimplán a barátjának tart én viszont szerelmes vagyok bele és ezt tudja, már egyszer-kétszer beszéltünk is róla. A munkából kifolyólag óránként 10 perc szünetünk van és ezekben szinte mindig odabújunk egymáshoz, puszilgatjuk, simogatjuk egymást, szóval mintha egy pár lennénk. Az egy év alatt rengeteg mindent elkövettem, hogy kapjak tőle egy esélyt, de semmi! Egyszer meg kézen fogva sétáltunk az utcán de megcsókolni se lehetett. Most pedig van egy barátja, keveset mesél róla, talán azért mert nem akar megbántani, de a kapcsolatunk nem sokat változott, még most is sokszor bújunk és puszilgatjuk egymást! Szerintem az idősebb pasikra bukik mert egy 30 év körüli hapsival jár(mint ahogy az előző kapcsolataiban is), ő pedig 20. Szóval a kérdésem! 24 évesen miért nem vagyok jó neki?? És egyáltalán, mit kereshet egy idősebb pasiban? Sőt, mit keresnek a nők az idősebb pasikban?? Én ennyi idősen biztos nem vagyok olyan tapasztalt mint egy 30 éves krapek, de miért kaphatnék én is egy esélyt?? Miért ne kaphatnánk mi fiatalabbak is egy esélyt?? Segítsetek!2009. okt. 18. 11:51
1/4 anonim 

válasza:

az a természetesebb hogy az idősebbekre bukik , de lehet lelkileg te állsz hozzá közelebb
2/4 anonim 

válasza:

Na már most én alapból nem értem mit eszel egy olyan nőn, akinek ugyan van barátja, de veled ölelkezik és téged puszilgat. Lehet ha kapnál esélyt, akkor találna magának mást akik ölelgethet meg puszilgathat.
Jesszusom, olyan gyerekes vagy. Valószínűleg ezért kedveli az idősebb pasikat.
Veled lehet játszani, mert hagyod magad, de neki férfi kell.
3/4 anonim 

válasza:

az idosebb pasiknak tobb eszuk van,realistak.nem esnek hanyat a pin@ elott,stb.tobb teret adnak a masiknak.
f33
4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem esnek hanyatt akkor mit keresnek egy 20 éves nőnél? azt ne mondd nekem, hogy az igazit mert ezt még te sem hiheted el
2009. okt. 18. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!