Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ebben a helyzetben? Hogyan lehetne megoldani? 20/L
A problémám az, hogy egy hete összejöttem egy fiúval. Édes, aranyos, kedves, értelmes és nagyon tetszünk egymásnak és mivel már csalódtunk párszor a legelején megbeszéltünk minden dolgot, hogy mi lesz, ha mi komolyan együtt leszünk (ő kezdte a témát) ésatöbbi. A gond csak annyi, hogy szinte semmi szabadidőnk nincs, így még találkozni is kétszer találkoztunk eddig. Én vendéglátásban dolgozok, reggeltől estig, nincs hétvége, se ünnepnap, ő tetováló és szintén mindennap dolgozik, csakhogy amikor hazaér este, neki akkor még rajzolnia kell a következő kéréseket. Egyszerűbb lenne hagyni a másikat, viszont nem igazán szeretnénk, ott van az a bizonyos plusz ami miatt nagyon akarjuk egymást. Azt beszéltük, hogy egyszerűbb lenne ha együtt tudnánk aludni, de nála nem lehet, mert egy barátjával lakik. Viszont én hogy hozzam fel két hét után haza?
Igaz, az előző barátom is két hét után nálam aludt, de vele szinte mindennap találkoztunk addig, így viszont anyuéknak max annyi jönne len, hogy dugni akarunk...
Ti hogyan oldanátok meg? (én 20, a srác 23)

Nem lesz elég a 2 hét. Ismerkedjetek csak előtte!
Az is annyira jó tud lenni, hogy kár lenne kihagyni.
Ebben a tempóban minimum 2 hónap, mire felviheted.

Hűhh... hát kb. nálunk (a pasimnál és nálam) is ilyesmi a probléma.
Szerintem nem kell feltétlenül ott aludnia nálad, elég ha összefuttok egy nyugis-csöndes helyen akár éjjel is, ahol kevesen vannak, és együtt tudtok lenni, tudtok dumálni stb, ha nem vagytok annyira fáradtak 1-1 nap után.
És majd később ráérsz felvinni magadhoz, hogy mondjuk ott is aludjon, mert akkor már mondjuk a szüleid is megértik a dolgot.

Kérd meg, hogy amikor nincs olyan sok rajzolni valója másnapra, akkor hívjon fel. Nem hiszem hogy heti két-három alkalommal nem lenne egy-egy órátok egymásra, ezt egyszerűen lehetetlennek tartom. Mindenkinek arra van ideje, amire szán... Max aznap nem 11-kor vagy éjfélkor fekszetek le aludni, hanem egy órával később. Én még semmiképpen sem vinném fel magamhoz a srácot. Két találka mondhatni semmi, nem ismered még annyira, hogy legyen okod bízni benne szerintem. Ahogy előttem mondták ilyen tempóban én is kb 2-3 hónapot várnék előtte, és utána is hozzánk vinném, mert kitudja milyen valójában és mit akar, nálatok legalább ott vannak a szüleid...
Azt sem értem, hogy attól hogy lakótársa van, miért nem mehetsz fel hozzá. Nem tudom miért, de nekem egy kicsit fura ez a srác az alapján amit elmondtál. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!