Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért mondta ezt? Várjak rá?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mondta ezt? Várjak rá? Légyszi olvassátok el a kérdésem és próbáljatok tanácsot adni!

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életemben majd\' 1 éve/nagyon jó barátok vagyunk, de mást is érzünk egymás iránt./ Van nagyon régóta egy barátnője, de azt mondta, hogy mióta ismer megváltozott az élete, és nagyon gondolkodik, hogy befejezi a kapcsolatatát, de nehéz neki, mert még szereti a lányt. Viszont amég nem ismert, ez meg sem fordult a fejében. Mit tegyek ha szeretem? Érdemes várnom, hogy lezárja a dolgait? Kérlek titket segítsetek, ti mit tennétek?!
2009. okt. 18. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Hülyííít. Ha szereti a mostani barátnőjét, akkor nem fogja elhagyni. Maximum a szeretője lehetsz, de ha neked ez megfelel.
2009. okt. 18. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
szereti a barátnőjét vagy téged jobban szeret vagy még nem dugott ?
2009. okt. 18. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
,,Nagyon gondolkodik, hogy befejezi a kapcsolatát, de nehéz neki, mert még szereti a lányt."---> ez kissé ellentmondásos. Ha szeretünk valakit, miért agyalunk rajta hogy elhagyjuk? Ez a pasi csak hülyít téged. Hidd el.
2009. okt. 18. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Érzem, hogy szeret. Azzal nincs gond. Többet vagyunk együtt, mint ők ketten, de ez nekem így nem megy. Vagy én kellek neki, vagy Ő. Nem értem,: "megszerettelek, csak az a baj, hogy a régi érzés még nem múlt el"...?????
2009. okt. 18. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is pont ebben a helyzetben vagyok 5 hónapja.Az elején nálunk is így volt,külön is mentek,de aztán összejöttek megint,mert hiányzott neki a párja.Aztán megint szakítottak,mi egy kicsit együtt voltunk,de nem nyilvánosan.Sajnos.Pedig lehetett volna,de nem válaltam be!Mert nekem is volt akkor barátom.A lényeg hogy a másik lány nagyon teper és addig-addig csinálta fesztivált amíg össze nem költöztek.De eltelt 1 hónap és rájött a fiú milyen hülyeséget csinált és most megint minden kezdődött előről.Még nagyobb titokban,és ő is el akarja küldeni a barátnőjét csak az már most nem olyan egyszerű.Tehát én most várok.De az év végénél tovább nem!Addj neki te is határidőt,és ha addig nem oldja meg a problémát,sajnos nem szeret igazán téged!Azért drukkolok!
2009. okt. 18. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:
12:59! Nagyon köszönöm. Nálatok is /talán még durvább/ bonyolult a helyzet. Nálunk a srác és a lány 9 éve vannak együtt és jópár éve együtt is laknak. Azt mondja kihült már a dolog, de természetesen érez még iránta valamit. Érzem, hogy valami alakul nálunk is, mert rengeteget hisztizek, és ha nem szeretne akkor már rég hagyta volna a dolgot ez miatt. Szóval ő azt mondja, hogy nem akar hitegetni feleslegesen, mert nem tudja mikor tudja kimondani, hogy vége, de érzi, hogy ez velük nem fog már sokáig működni. Te akkor biztos kidobod a srácot, ha év végén azt mondja, hogy még nem megy neki a szakítás? Nem félsz, hogy egyedül maradsz?
2009. okt. 18. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak meg akar dugni
2009. okt. 18. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem hinném hogy arra pályázna...hosszú
2009. okt. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!