Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam h egy lány szerelmes belém? (én is lány vagyok)

Szerintem ezt a kényes kérdést kizárólag csak személyesen lehet megbeszélni. Azon belül is tök egyenesen és nyíltan, de egyúttal kedvesen, nehogy megbántsd. Én a helyedbe kerítenék nyugodt körülményt, szembeállnék vele és azt mondanám:
"- Figyu, van egy nagyon fontos dolog, amit meg szeretnék beszélni veled. Számíthatok őszinte válaszodra?
- Igen (jóesetben ezt válaszolja)
- Először is, nagyon fontos, hogy tudd, hogy nem szeretnélek megbántani! De muszáj tisztáznunk valamit! Tudnom kell, hogy milyen érzést táplálsz irántam. Kérlek, válaszolj őszintén! Bármit válaszolsz, nem történik semmi baj, nem bántódom meg, nem használom ki ellened, csak tisztázni szeretném.
- (erre válaszol talán valamit)
- (ha nem egyértelmű a válasza, akkor kérdezz rá konkrétan, hogy ő heteronak, vagy homonak, esetleg mindkettőnek tartja magát. Vagy ha még nem tudja ő sem a választ rá, akkor mondd el neki, hogy nincs semmi baj. A legfontosabb, hogy biztosítsd arról, hogy te hetero vagy és nagyon szeretnél a barátnője maradni, akármilyen is a szexuális hovatartozása. S szeretnéd, hogy őszinték legyetek egymáshoz. Tudod, hogy kínos a kérdés, de az őszinteséghez ez is hozzátartozik.
Hát.., nekem ez jutott az eszembe. :-)
Lehet, hogy tök jó, elválaszthatatlan barátnők lesztek ezután. De az is lehet, hogy akármilyen óvatos is vagy, jól megsértődik. Ez utóbbi esetben pedig talán jobb is, ha nem ő a legközelebbi barátnőd, egyelőre. Mindenesetre, ha ez van, mondd meg neki, hogy nem akartad megbántani, 1000 bocs érte.
Tudom, kissé óvatoskodó a stílus, de tényleg kínos a kérdés, s akár igen a válasza, akár nem, minden esetben könnyen meg lehet bántani. S nem hiányzik, hogy mégegyszer elmeneküljön ijedtében.
köszönöm:)
igyekszek beszélni vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!