Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam h egy lány szerelmes belém? (én is lány vagyok)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy nagy problémám. Lány vagyok és egy másik lány elvileg szerelmes belém. Mások azt mondják h biztos de én nem nagyon hiszek nekik. Nem tudom megállapítani h most csak hülyéskedik vagy tényleg szerelmes e. én egyszer hülyéskedtem vele h szerelmes vagyok belé és ő elhitte és utána azt mondta h ő is belém és én utána megmondtam neki h én csak szivattam. Erre ő azt mondta h ő is csak barátnőként szeret. Aztán amikor együtt vagyunk akkor félelmetesen tud nézni mindig megölel vagy puszit ad és néha már kezdek félni. Egy fogadásból smárolnom kellett volna vele de én nem akartam de azért elmondtam neki és ő azt mondta h ha nézni fogják akkor biztos nem smárol velem. és megkérdeztem tőle h ha egyedül lennénk akkor igen? és azt mondta h akkor igen. Szóval néha már félek egy kicsit mert mi van ha tényleg szerelmes belém. Jó lenne ha valaki segítene mert már attól félek h megromlik a barátságunk ezért és azt nem akarom. Tudnátok segíteni?
2009. okt. 18. 11:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
ha meleg egyszeruen mond meg neki h hetero vagy es a pasik jonnek be...nem kell ezen annyit ragodni....
2009. okt. 18. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Két azonos nemű közt csak ferde vágy lehet,szerelem nem. Ne alacsonyítsuk már le a szerelmet.
2009. okt. 18. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Te hány éves vagy kiscsíra? Megint keveritek az oviban a pisikását?

Inkább tanulmányozzátok a szárnyasbetétek lelkivilágát mert lehet h 2 év múlva már szükségetek lehet rá.

2009. okt. 18. 11:32
 4/14 anonim ***** válasza:
az utolso valaszolonak azt uzenem,hogy totalisan elmebeteg,idiota!!!hahaha 21/L
2009. okt. 18. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
beszéld meg vele ezt az egészet őszintén...ha tényleg jó barátnőd, akkor meg fogja érteni azt is, ha te elzárkózol ettől..
2009. okt. 18. 12:23
 6/14 A kérdező kommentje:
hát köszi "kiscsíra" 17 vagyok..csak hát nem mindenki van otthon a leszbikus témákban..
2009. okt. 18. 15:09
 7/14 A kérdező kommentje:
amugy én probálok vele beszélni de ő mindig tereli a szót..
2009. okt. 18. 15:10
 8/14 A kérdező kommentje:
meg most beszéltem vele msnen megkérdeztem h volt-e már nagyon szerelmes és azt mondta h most is az én megkérdeztem h kibe erre ő lelépet..xD
2009. okt. 18. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
bumm
2009. okt. 20. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:
szerintem szerelmes... de mondd el neki h hetero vagy(remélem)
2009. okt. 20. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!