Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a legjobb fiú barátomba.
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jo barátom..igazábol ugy lettünk barátok hogy ő szerelmes volt belém és össze akart velem jönni, de vissza utasítottam és megbeszéltük hogy legyünk barátok. Nagyon jo barátok lettünk,de idő közben belé szerettem. Mit csináljak?:(2013. júl. 9. 13:26
11/17 anonim válasza:
10-es: sajnos tuti nem az a lány írta, akit szeretnénk :D
12/17 anonim válasza:
11-es: szerintem sem:D Én azóta nem adtam fel, és érzem, hogy már valami kezd alakulni.. Bár lehet az én megérzésem a rossz, de nagyon remélem hogy nem.:D
13/17 anonim válasza:
12-es: Hát nekem majdnem 1 hónapja mondott nem-et, pedig volt olyan időszak, mikor bejöttem neki. De nem vagyok valami helyes srác, talán átlagon aluli, már külsőre. Meg amúgy se az én típusú srácok jönnek be neki sajnos. Nem adom fel én sem, még1x meg kell próbálnom:)
14/17 anonim válasza:
13-as: Ne is add fel, próbáld meg, egyszer élünk.:D
15/17 anonim válasza:
szerintem ti sose voltatok barátok. próbáld meg. ha elutasít is jobban jársz, mint ha meg se próbálod..
16/17 anonim válasza:
Adj neki félreérthetetlen jeleket! Reméljük leesik neki, hogy most már te is akarsz valamit tőle
17/17 anonim válasza:
szerintem nincs olyan h félreérthetetlen jel. akkor annak már nem jelnek kell lennie. pláne ha már egyszer elküldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!