Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem enged sehova és engem hibáztat a veszekedéseink miatt. Mit csináljak?
Ez nem kapcsolat. Ez börtön. Ő birtokolni akar.
Csak ő fontos magának te nem.
Ha fontos lennél akkor eleve nem korlátozna. Hagyd el. Ha nem tud változni akkor sürgősen hagyd el, mert aztán benne ragadsz egy ilyen kapcsolatban és szörnyű élet vár majd rád.
Nem megy bulizni.
Na már kikiabáltam neki az összes dolgot és próbálja megoldani
Elk kell keserítselek: nem fogja. A "próbálja" is csak hárítás, hogy fogd már be végre. Az alapján, amit itt leírtál, ez egy értelműen egy kontrollmániás pasas, ez a fajta pedig soha nem változik meg. Ideig-óráig elnyomhatja a hajlamait, de előbb-utóbb úgy is ki fog belőle bukni újra.
Rossz és egyre rosszabb lesz mellette az életed, és ahogy múlnak az évek, úgy fogsz egyre inkább bánkódni amiatt, hogy mennyi mindent kellett kihagynod miatta, hogy mennyi mindent kellett feladnod miatta, és kb. semmit nem kaptál cserébe, míg végül már csak a reménytelen lemondás, beletörődés és feladás/megadás tart majd mellette.
Minél előbb rakod ki a szűrét és keresel egy normális fiút, annál jobb. Minél tovább maradsz vele, annál többet fogsz szenvedni.
Én szóltam. Ha nem lépsz most, majd emlékezz vissza erre, ahogy egyre jobban szenvedsz majd tőle.
Ha nagyon szereted, akkor esetleg egy alapos beszélgetés után kaphat még egy esélyt...
De nekem az a tapasztalatom, hogy minden fogadkozás, esküdözés ellenére, az emberek nem tudnak változtatni a természetükön. Ha ő ennyire féltékeny, bizalmatlan, és uralkodó, akkor sajnos szinte 100%, hogy az is marad.
nem a családjával élsz együtt, hanem vele.
Ha ő ilyen paraszt, hagyd ott. Nem normális, ha egy pár tagjai a másikhoz láncolják magukat.
2. vagyok.
Csak azért kérdeztem, mert hasonló dolgok történtek a barátnőmmel is. Sehová se engedte el egyedül a barátnőmet, mindig engedélyt kellett neki kérnie, bezzeg ő elmehetett a haverjaival bulizni. Nem sikerült a barátnőmnek az érettségi és újra megakarta próbálni, de a srác nem engedte. A barátaitól elmarta. Ha szóba állt egy fiúval már "leribizlizte" (?), hogy hogyan merészelte ezt. Állítólag azért tiltott mindent barátnőmnek, merthogy az exe megcsalta őt. Szerencsére már nincsenek együtt, mert barátnőmnek megjött az esze és szakított vele.
Bármennyire se akarsz a sráccal szakítani előbb utóbb az lesz, mert az ilyenek nem változnak meg, csak ideig óráig aztán elölről kezdődik az egész cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!