Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit számít a méret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít a méret a lányoknál?

Figyelt kérdés
Elég népszerű vagyok a lányok körében, magabiztos határozott srác. De félek hogyha szexre kerülne a sor akkor valami nem működne és néha parázok e miatt. 12-13 cm és 3cm átmérőjű körülbelül
2009. okt. 18. 08:08
1 2
 11/20 kolosszus22 ***** válasza:
0%
Előzőnek! Jah, lehet röhögni, főleg az ilyen idiótákon mint te, de nem fogok leállni egy ilyen kis csicska szarjankóval vitatkozni. Szánalmas vagy!
2009. okt. 18. 23:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Tanuld meg használni, aztán a méret nem fog számítani. Ez most véresen komoly.
2009. okt. 20. 18:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Számomra abszolút nem számít... Ez most olyan,hogy a kis mellű lányok (köztük én is) azon aggódnak,hogy jajj vajon mit fognak hozzánk szólni ha meglátnak félmeztelenül? 2 év után a barátom előtt mai napig gátlásos vagyok és nem nagyon mutogatom neki magam. Mellesleg neki sincs olyan hatalmas szerszáma 15-16 cm körül lehet,de engem nem érdekel,hogy mekkora. Tudjon vele bánni, ennyi:)
2009. okt. 20. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond:) Én kifejezetten nem szeretem, ha túl nagy:/

Elég szűk vagyok, pedig már régóta és folyamatosan élek szexuális életet a párommal. :)

Úgyhogy ezen ne aggódj.

Ja és egyébként igenis számít a méret. Ha túl kicsi, teszem azt, 8 centi, vagy ilyesmi, és nem tudja még használni se, akkor az bizony gond. Valamint ha túl nagy - na az méginkább. Bár nyilván van, akinek bejön. A tied teljesen rendben van. Nem kell ezen parázni. ;)

2009. okt. 20. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
nálam azért számit, mert nem hinném, hogy leállnék egy olyan fiúval akinek csak 10-11cm farka van....
2009. okt. 20. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:
A méret annyit számít, hogy ha emiatt parázol, esetleg nem áll fel amikor kéne. Szuszá ember!
2009. okt. 20. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
11-20 ig mindegy.
2009. okt. 20. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Srácok, itt egy belső infó: 160cm vagyok, és nekem bizony számít a méret, mert elég nagyra sikerültem odalent. Ez van.

Tehát a tanulság: 1. az, hogy ki milyen magas, nem befolyásolj a nuniméretet; 2. ha a te méreted kicsi vkinek, mondhatod hogy nem szeretsz harangozni ;)

2009. okt. 20. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:
A vastagság és a merevség a lényeg, nem, a hossz.
2009. okt. 20. 19:56
 20/20 anonim ***** válasza:

De rég láttam már ilyen kérdést...:)

Azért látom, itt is ment az anyázás rendesen...:D

A fiúknál sokkal többet számít. Hiába fosol miatta, akkor sem lesz egy centivel sem hosszabb, illetve vastagabb.

Amúgy átlagos méret. De örülök, hogy itt már nem a "Nekem 19 cm, én vagyok az igennagyonhülye gyökér" társaság válaszolt...:)

-ReapeR-23/F

2009. okt. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!