Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a méret a lányoknál?

Nem lesz gond:) Én kifejezetten nem szeretem, ha túl nagy:/
Elég szűk vagyok, pedig már régóta és folyamatosan élek szexuális életet a párommal. :)
Úgyhogy ezen ne aggódj.
Ja és egyébként igenis számít a méret. Ha túl kicsi, teszem azt, 8 centi, vagy ilyesmi, és nem tudja még használni se, akkor az bizony gond. Valamint ha túl nagy - na az méginkább. Bár nyilván van, akinek bejön. A tied teljesen rendben van. Nem kell ezen parázni. ;)

Srácok, itt egy belső infó: 160cm vagyok, és nekem bizony számít a méret, mert elég nagyra sikerültem odalent. Ez van.
Tehát a tanulság: 1. az, hogy ki milyen magas, nem befolyásolj a nuniméretet; 2. ha a te méreted kicsi vkinek, mondhatod hogy nem szeretsz harangozni ;)

De rég láttam már ilyen kérdést...:)
Azért látom, itt is ment az anyázás rendesen...:D
A fiúknál sokkal többet számít. Hiába fosol miatta, akkor sem lesz egy centivel sem hosszabb, illetve vastagabb.
Amúgy átlagos méret. De örülök, hogy itt már nem a "Nekem 19 cm, én vagyok az igennagyonhülye gyökér" társaság válaszolt...:)
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!