Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit számít a méret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít a méret a lányoknál?

Figyelt kérdés
Elég népszerű vagyok a lányok körében, magabiztos határozott srác. De félek hogyha szexre kerülne a sor akkor valami nem működne és néha parázok e miatt. 12-13 cm és 3cm átmérőjű körülbelül
2009. okt. 18. 08:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Figyi! Minden férfi ezen aggódik pedig nem kell. Kinek mi jön be. Lesz olyan lány akinek túl nagy vagy így, de lesz olyan akinek pont jó és lesz olyan is akinek meg kicsi a Te méreted. Ne ezzel foglalkozz inkább HA még nem tökéletes a technikád akkor azon javíts. Ez tipp volt nehogy ezért megharagudj. A barátom is ezen aggódott és nekem pont az ő mérete a tökéletes.
2009. okt. 18. 08:12
 2/20 anonim ***** válasza:
61%

a páromé is ekkora, és néha még fáj is, amikor behatol.

Szóval no para.

2009. okt. 18. 09:06
 3/20 anonim ***** válasza:
szerintem ha a lány magas mondjuk 180 cm magas akkor ez a méret neki már kicsi de ha kicsi a lány akkor már azért jobban kitöltöd :)
2009. okt. 18. 10:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Jaj, tudhatnád, hogy a méret nem számít. Ugyanolyan liberális maszlag, mint hogy a bőrszín nem számít.
2009. okt. 18. 10:39
 5/20 kolosszus22 ***** válasza:
74%

10:36-nak, magasságnak ehhez semmi köze, nemrég voltam egy magas 180 centi körüli csajjal, nekem sincs valami óriási szerszámom(14cm), de ennek a lánynak még majdnem ez is nagy volt.

22/F

2009. okt. 18. 11:09
 6/20 anonim ***** válasza:
71%

13 cm az átlag.

A legtöbb lány pont erre van méretezve (és nagyon rugalmasak).

2009. okt. 18. 11:19
 7/20 anonim ***** válasza:

11:09 Szerintem te vagy szövegértésből voltál egyes vagy nincs humorérzéked vagy nem érted az ironiát.

Ez gáz. Ha nem érted mit ír, akkor ne válaszolj, ennyi.

2009. okt. 18. 11:22
 8/20 kolosszus22 ***** válasza:
0%

Előzőnek! Szerintem te meg szimplán hülye vagy.

1. Az a mondat teljesen helytelen megfogalmazású.

2. Szerintem az emberke teljesen komolyan gondolta amit leírt, mert nem egy embertől hallottam már ilyen blődséget, ebben a mondatban nem volt irónia.

2009. okt. 18. 19:05
 9/20 kolosszus22 ***** válasza:
Előző vagyok!Jah, még annyit, hogy olvasni is tanulj meg, mert az 10:36-nak ment és nem neked 10:39-es!
2009. okt. 18. 19:07
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Tudom, hogy nem nekem ment, te nagyon sötét. És nagyon hülye vagy ha elhiszed, hogy komolyan gondolta pláne, hogy ott a smile a végén.

Te jó ég, mennyit lehet röhögni ezen az oldalon. Szánalmas, hogy mennyi hülye gyűlik itt össze és még a szórakozást is komolyan veszik.

2009. okt. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!