Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a méret a lányoknál?

a páromé is ekkora, és néha még fáj is, amikor behatol.
Szóval no para.

10:36-nak, magasságnak ehhez semmi köze, nemrég voltam egy magas 180 centi körüli csajjal, nekem sincs valami óriási szerszámom(14cm), de ennek a lánynak még majdnem ez is nagy volt.
22/F

13 cm az átlag.
A legtöbb lány pont erre van méretezve (és nagyon rugalmasak).

11:09 Szerintem te vagy szövegértésből voltál egyes vagy nincs humorérzéked vagy nem érted az ironiát.
Ez gáz. Ha nem érted mit ír, akkor ne válaszolj, ennyi.

Előzőnek! Szerintem te meg szimplán hülye vagy.
1. Az a mondat teljesen helytelen megfogalmazású.
2. Szerintem az emberke teljesen komolyan gondolta amit leírt, mert nem egy embertől hallottam már ilyen blődséget, ebben a mondatban nem volt irónia.

Tudom, hogy nem nekem ment, te nagyon sötét. És nagyon hülye vagy ha elhiszed, hogy komolyan gondolta pláne, hogy ott a smile a végén.
Te jó ég, mennyit lehet röhögni ezen az oldalon. Szánalmas, hogy mennyi hülye gyűlik itt össze és még a szórakozást is komolyan veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!