Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, hogy ö az Igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy ö az Igazi?

Figyelt kérdés
Sok csalódás után végre van egy olyan barátom, akiröl mindig is álmodtam. De honnan tudom, hogy ö-e az Igazi? Miböl lehet ezt egyáltalán tudni?
2009. okt. 18. 03:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd,ha fél-1 év után elszáll a rózsaszín felhő a szemed elől,és még mindig így gondolod,akkor lehet benne valami.Egyelőre "csak" szerelmes vagy.Idő kell,h kiderüljön,de kezdetnek nem is rossz::)
2009. okt. 18. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezzel a kérdéssel én is így vagyok. De a választ csak az idő tudja megmondani, hogy tényleg ő az e vagy nem. Így élvezem a vele töltött időt és nem azon gondolkodom ő e nekem az igazi.
2009. okt. 18. 08:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Az idö fgoja a végleges választ beigazolni, mint ahgoy eddig is tette. De higgyétek el: már kergetek illúziókat, már "leszálltam a földre". Így ahogy írtátok: tényleg megpróbálom élvezni minden pillanatát ennek a csodának! Tényleg BOLDOG-nak érzem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 19. 04:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocs... már NEM kergetek illúziókat > ezt akartam írni!!
2009. okt. 19. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!