Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek a barátom beteljes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátom beteljesületlen szerelmével?

Figyelt kérdés
a barátom nagyon sokáig nagyon szerelmes volt egy lányba , akivel nem jöttek össze , de lefeküdtek egymással. Az ilyet lelehet zárni ? mindig az jár az eszembe vajon ha újra megjelenne nem választaná e inkább őt ?! Nem tudtok vmit tanácsolni amivel végre megszabadulhatok ezektől a gyötrő gondolatoktól ?? :S
2009. okt. 18. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Ti mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? A párod mikor feküdt le ezzel a csajjal? (pár éve vagy hónapja?)

Az biztos,hogy elfelejteni nem fogja,mivel szerelmes volt és "meg is kapta" a lányt.DE! Most veled van és ez sem véletlen!Szeret téged és gondolom jól meg is vagytok egymással. Minden kapcsolat felett ott lebeg,hogy az egyik fél esetleg behoz a kapcsolatba egy harmadikat,de így nem lehet élni!!! Élvezd,hogy veled van,hogy szeret és szereted és ne foglalkozz ilyen önmarcangolással,mert annyira elhatalmasodik rajtad,hogy ez a kacsolatotok rovására mehet és az nem a másik lány hibája lesz! Bizz magadban és a kapcsolatotokban!!!

2009. okt. 18. 00:46
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
Várjál, kedves első, egyáltalán lány a kérdező? És ha fiú és ez meg a haverja? Nem tudom elképzelni, hogy lányként ilyen jól tűrje, hogy az elvileg párja, azaz barátja ilyen nyíltan szerelmes. Én is lány vagyok, és én már a számát is töröltem volna.
2009. okt. 18. 01:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Már másfél éve vagyunk együtt. Én lány vagyok 21 , barátom pedig 22. Hiába h megsértődik mindig amikor beszólok neki vmit :( vhogy mindig ez motoszkál a fejemben :(, tudom h előbb utóbb megelégeli ezt , de nem akarok pofára esni h ha egyszer felbukkan ez a lány. Nem tudom mikor feküdtek le, nem akartam megtudni. Csak hajtott a kiváncsiság h vajon meddig jutottak el ugyanis ráadásul egy városban laknak.
2009. okt. 18. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem bejött!: beszéld meg vele!a legaprobb részletig!ez komoly!milyen volt vele neki és orális vagy anális vagy milyen volt?!...ha kibeszéled,kibeszélitek magatokból nagyon meg fogsz könnyebbülni!

én még azt is lekötöttem hogyha megcsal azsem zavar csak akkor szoljon! sosem csalt még meg!

jah és megkértem hogy mindent mondon el...egyre jobban bejön és minél tovább tart anál jobban szeretjük egymást!!!(2ésfél évesek vagyunk)

2009. okt. 20. 02:25
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Na ácsi ácsi fiatalok mér!!

Mi az hogy beteljesületlen, ha lefeküdtek?

Ha lefeküdtek, akkor nyilván arra is meg lett volna a lehetőségük, hogy együtt maradjanak, járjanak, nem igaz??

Nem hiszem, hogy a részletek kitárgyalása neked jól esne, de barátod is lehet, hogy szívesebben elfelejtené, és ez csak megint előhozná belőle a régi dolgokat.

Ami szerintem fontosabb, hogy végül is miért nem jártak? Mert valami miatt még sincsenek együtt.

De én ezt sem forszíroznám. Ha veled van, és téged szeret, akkor örülj neki, ebből indulj ki, a puszta tényekből, és ne a félelmeidből!!!!

Gondolj már bele. Azzal a lánnyal csak egyszer feküdt le, és addig végül is csak egy plátói szerelem volt.

Veled viszont már milyen sokszor lefeküdt??? És Te egy igazi, valódi kapcsolata vagy másfél éve!! Hát ez szerintem sokkal többet ér már a párod szemében is!!

Ne féltékenykedj!! Ne rontsd el azzal a dolgot, ha egyébként meg semmi baj, meg sehol sincs semmiféle veszély a láthatáron... csak túl sokat majrézol!

2009. okt. 20. 02:51
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem meg szimplán idióta vagy. Te nem szereted azt a pasit, birtokolni akarod, és nem tudod elfogadni, hogy előtted másé is volt. Ahelyett, hogy elfogadnád, szeretgeted, vele lennél inkább b@szogatod egy olyan dolog miatt, ami még előtted volt,és már úgy sem lehet változtatni rajta. Gratulálok. Remélem minél előbb lelép az a szerencsétlen, és talál egy normális nőt.

(32/L)

2009. okt. 20. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Fuh... én is tudnék mesélni hasonló csodaszép féltékenységi történeteket, de én megtaláltam a megoldást a barátom esetében (viszont nyilván embere válogatja, hogy kinél mi a hatásos taktika). Sokban különbözik a te helyzetedtől, mégis vonható köztük párhuzam talán. Neki is volt egy nagy szerelme, akit ugyan nem kapott meg, de rengeteget beszélt róla, ami nekem egy idő után kezdett a terhemre lenni. Ez viszont természetesen rosszul érintette őt, és egy idő után úgy gondoltam, csak magam alatt vágom ezzel a fát. Hiszen ha magában filózik, gyötrődik rajta, ki nem mondott vágyak, stb. csak felébresztik benne az érzéseket a másik lány iránt. Ezért ha beszélni akart róla, figyelmesen meghallgattam, később kérdezni is kezdtem, és látta, hogy partner vagyok a dolgait illetően, ezért megnyílt, érezte, hogy bízhat bennem, hiszen én is bízom benne! Ez olyan szinten rendbe tette a kapcsolatunkat, hogy nemrég kijelentette, hogy nemcsak a szerelmének, de a legjobb barátjának is tart engem!
2009. okt. 20. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne hagyd hogy elhatalmasodjon rajtad az az érzés hogy lehet hogy elhagyna a másik lányért téged, mert meglátszik a viselkedéseden is egy idő után.

Inkább mutasd meg neki mennynire szereted. Most veled van és csak ez számít. Ne azon gondolkodj hogy elveszítheted...

Miből gondolod hogy a másik lány egyátalán újra lefeküdne vele...

És igen le lehet zárni, ha a párod úgy gondolkodik hogy annak a másik lánynak nem kellett.

Jakomo 25F

2009. okt. 20. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
49%

A válasz megírásának időpontja: ma 02:25

Ti már 2 és fél évesen a szexnél jártok?:D:D

Ennyit a mai bölcsödékről... Akkor mi lesz az oviban? Disco drogos after party?:D:D

Amúgy a kérdésre válaszolnék, csak elfelejtettem, mikor ezt megláttam:D

-ReapeR-23/F

2009. okt. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!