Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írnátok levelet egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok levelet egy olyan személynek aki nem ismer titeket?

Figyelt kérdés
Van egy srác, iwiwen korábban bejelöltem, ő nem tudja ki vagyok, de nekem nagyon tetszik. Akkor csak simán vissza jelölt, gondoltam írok neki valamit csak úgy, mondjuk hogy megy a meló, ilyesmit. Mondjuk biztos furcsa lesz neki hogy azt sem tudja ki vagyok és mégis írok mintha ismernénk egymást. Ti írnátok ilyesmi levelet azért hogy elinduljon valami társalgás köztetek?
2009. okt. 17. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem nem furcsállná, ha írsz neki, biztos gondolja h akarsz tőle valamit, ha ismeretlenül bejelölted;) csak hajrá, a levélírás az egyik formája az ismerkedésnek:P
2009. okt. 17. 22:57
 2/3 A kérdező kommentje:
oké, csak attól tartok, esetleg bunkón visszaír, hogy ki vagyok és mégis mit akarok:)még olyan szuper szöveg se jutott eszembe, majd megpróbálok kitalálni valamit.. amikor bejelöltem, akkor írtam neki régen, hogy bocsi csak véletlen volt:)) erre nem írt semmit vissza csak elfogadta a jelölést meg kitörölte a levelem.. mondjuk akkor még volt barátnője:)
2009. okt. 17. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
nézd, ha bunkó, akkor te is bunkózhatsz vissza ha úgy érzed, neten keresztül igazán nincs nagy kockázata a dolognak.
2009. okt. 17. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!