Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy komoly problematika?

Figyelt kérdés

Na szóval felvázolom a dolgokat....

Van egy fiu aki nem igazán helyes,de mégis a menő fúk társaságába tartozik,belsőtulajdonságai "fenomenálisak" tökéletesek megértő kevdes stb../nem irom le az összeset/ pénze is van jó családból származik stb.. és ami a legfontosabb öszintén szrelmes belém (18 éves) de most jön a probléma amit már emlitettem hogy nem helyes :S:S Most jövök én a képbe: ugyanezekkel a tulajdonságokkal csak külsőre/nem ego a dolog hanem egy fontos tényező a történetben/más egy 15 éves csini-mini stb..olyan amilyen az ennyi idős tinik többsége nem anorex nbem kövér ha nem a köztes állapot stb...ÉS sok fiunak tetszettem a "társaságukból" a nyáron de mivel tudtam hogy ök miylenek hogy kiakarnak használni egyszer azzal eggyer ezzel tipusuak ezért épp a legcsunyácskábbat választottam --->őt !eezzel egy ideig megisvoltam elégedve hogy a belső számit stb..és jártam vele 1 honapig !!De már akk sem voltam belé szerelmes... stb...de nem elég jó nekem szerintem .../nem vagyok hisztis mindenki ezt monjda!és Én 15 évesen nem akaropm lekötni magam...Nekem a TANULÁS mellett a prö9gés kell..a minden buliban máspasival táncolok stb../nem fekszem le,nem vagyok ribanc/és nem akarom a fiatalságom elszúrni egy komoyl kapcsolattal ő mondhatjuk már kiélte magát én meg még itt vagyok mint egy érintetlen virágszál...szoval kedves olvasoio megértheted a helyzetem..de itt a másik probléma az hogy nem tudok vele szakitani mert annyira sajnálom SZERINTETEK MIT TEGYEK?? /ui:ne osszatok le

2009. okt. 17. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Látom gondok vannak a szövegértéseddel is :D 23:07-es nem azt mondta,hogy nem SZABAD "és"-sel mondatot kezdeni,hanem azt,hogy nem ILLIK "és"-sel kezdeni. De tudom,te ezt is tudtad,csak azért válaszoltál így,hogy lássuk,milyen okos vagy :D:D:D
2009. okt. 17. 23:18
 12/18 A kérdező kommentje:
hát igen,igen gondolat olvaso vagy!Na de most elég itt van 7 komment és egyikkel sem juottam többre!
2009. okt. 17. 23:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, Te vagy a legokosabb! Te nyertél. Én már sakálvonyítva röhögök!!

Könyörgöm nyelvtanban akarod lenyomni a másikat!! Mert abban amiről szó volt, nem sikerült. Ha pedig már erre szántad magad, akkor legalább a saját helyesírásodban ne legyen kivetnivaló.

2009. okt. 17. 23:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

most miért oltjátok ezt az érintetlen virágszálat?!

elég baja van szegénynek az ő nagy problematikájával, nem kell, hogy még itt beszóljatok neki...

kedves érintetlen virágszál!

ne is törődj ezekkel a nyikhajokkal, akik nem veszik komolyan a te nagy problematikádat - csak irigykednek rád, hogy te még érintetlen virágszál vagy (nagy problematikával), míg ők már hervadásnak indultak, ráadásul még problematikájuk sincs...

ne add fel, küzdj - és akkor a problematikád is meg fog oldódni!

2009. okt. 17. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Én többszöri olvasás után sem értem a problematikát.
2009. okt. 18. 01:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy mennyire vágod a nyelvtant, "ha kell", de az biztos, hogy itt eléggé összecsapottan fogalmaztál. És valószínű, hogy arra nem tanítottak meg nyelvtanórán, hogy nem azért kell szépen fogalmazni, hogy ötöst kapjál, hanem azért, mert ezzel megkönnyíted mások számára, hogy elolvassák és értelmezzék a mondanivalódat.

Ha nem vagy képes, vagy - állításod szerint, és ez a rosszabb - nem veszed a fáradságot ahhoz, hogy rendesen megfogalmazd a kérdésedet, akkor ne is várj más hozzáállást a válaszolóktól.

Btw "fitoktat"? Au.

Ami a kérdésedet illeti, ez megint az a tipikus manipulatív csajkérdés: már igazából eldöntötted, hogy dobni akarod a srácot, de szeretnéd, ha mi is rábólintanánk, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Hát tessék, megválaszolom, és még a további kimondatlan kérdéseket is: igen, jól teszed, ha dobod. Nem, nem azért, mert túl jó vagy hozzá, hanem azért, mert túl éretlen vagy hozzá. Igen, szarul fogod érezni magad utána. Igen, ő is. Igen, a haverjai mellett a helyed, akik nem fognak úgy szeretni, és lehet, meg is csalnak majd, de legalább jóképűek, és lehet velük táncolni a dizsiben. Igen, ennyire sekélyes vagy.

2009. okt. 18. 02:43
 17/18 anonim ***** válasza:
23:26os nagyon megnevettetett :D utolsónak teljesen igaza van, bírom, hogy a srác legfőbb tulajdonsága hogy nem túl helyes, de a menők bandájába tartozik azért :D
2009. okt. 19. 01:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Idióta felszínes kis ribanc vagy. A tanulásnak amúgy most van az ideje, főleg ha nem tudod, hogy hogyan kell helyesen írni 15 évesen.
2009. okt. 19. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!