Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komoly problematika?
Na szóval felvázolom a dolgokat....
Van egy fiu aki nem igazán helyes,de mégis a menő fúk társaságába tartozik,belsőtulajdonságai "fenomenálisak" tökéletesek megértő kevdes stb../nem irom le az összeset/ pénze is van jó családból származik stb.. és ami a legfontosabb öszintén szrelmes belém (18 éves) de most jön a probléma amit már emlitettem hogy nem helyes :S:S Most jövök én a képbe: ugyanezekkel a tulajdonságokkal csak külsőre/nem ego a dolog hanem egy fontos tényező a történetben/más egy 15 éves csini-mini stb..olyan amilyen az ennyi idős tinik többsége nem anorex nbem kövér ha nem a köztes állapot stb...ÉS sok fiunak tetszettem a "társaságukból" a nyáron de mivel tudtam hogy ök miylenek hogy kiakarnak használni egyszer azzal eggyer ezzel tipusuak ezért épp a legcsunyácskábbat választottam --->őt !eezzel egy ideig megisvoltam elégedve hogy a belső számit stb..és jártam vele 1 honapig !!De már akk sem voltam belé szerelmes... stb...de nem elég jó nekem szerintem .../nem vagyok hisztis mindenki ezt monjda!és Én 15 évesen nem akaropm lekötni magam...Nekem a TANULÁS mellett a prö9gés kell..a minden buliban máspasival táncolok stb../nem fekszem le,nem vagyok ribanc/és nem akarom a fiatalságom elszúrni egy komoyl kapcsolattal ő mondhatjuk már kiélte magát én meg még itt vagyok mint egy érintetlen virágszál...szoval kedves olvasoio megértheted a helyzetem..de itt a másik probléma az hogy nem tudok vele szakitani mert annyira sajnálom SZERINTETEK MIT TEGYEK?? /ui:ne osszatok le

Annál rosszabbat garantáltan nem tehetsz, hogy szánalomból együtt vagy vele! Egyikőtök miatt sem. Legyél őszinte, most borítsd ki a bilit!
Mit gondolsz, ha majd később szakítanátok és idegből a fejéhez vágnád, hogy hetek óta nem szereted csak sajnálatból jársz vele. Ne nullázd le szegény gyereket, mondd meg hogy a kapcsi kihűlt mint az útszéli kutyasz*r az esőben, és kész!

kedves érintetlen virágszál!
a te korodban talán szerencsésebb lenne, ha az iskolára figyelnél a bulikban való pörgés helyett - akkor talán értelmesen is meg tudnád fogalmazni a problémádat...

kedves virágszál!
te félreértesz valamit.
nem az értelmi szintedet firtatom - azt nagyon jól illusztrálja az általad felvázolt "problematika"... tényleg, nem lenne ideje beszerezned egy idegen szavak szótárát?
jaj ne akadj el itt légyszives!Nyugodj meg hogy ha kell tudok ugy fogalmazni mint egy 20 éves ismétlem:ha kell....
Attól még én ugyaugy 15 vagyok:)És hogy megnyugodj történelem dogában nem iyg fogalamzom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!