Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy komoly problematika?

Figyelt kérdés

Na szóval felvázolom a dolgokat....

Van egy fiu aki nem igazán helyes,de mégis a menő fúk társaságába tartozik,belsőtulajdonságai "fenomenálisak" tökéletesek megértő kevdes stb../nem irom le az összeset/ pénze is van jó családból származik stb.. és ami a legfontosabb öszintén szrelmes belém (18 éves) de most jön a probléma amit már emlitettem hogy nem helyes :S:S Most jövök én a képbe: ugyanezekkel a tulajdonságokkal csak külsőre/nem ego a dolog hanem egy fontos tényező a történetben/más egy 15 éves csini-mini stb..olyan amilyen az ennyi idős tinik többsége nem anorex nbem kövér ha nem a köztes állapot stb...ÉS sok fiunak tetszettem a "társaságukból" a nyáron de mivel tudtam hogy ök miylenek hogy kiakarnak használni egyszer azzal eggyer ezzel tipusuak ezért épp a legcsunyácskábbat választottam --->őt !eezzel egy ideig megisvoltam elégedve hogy a belső számit stb..és jártam vele 1 honapig !!De már akk sem voltam belé szerelmes... stb...de nem elég jó nekem szerintem .../nem vagyok hisztis mindenki ezt monjda!és Én 15 évesen nem akaropm lekötni magam...Nekem a TANULÁS mellett a prö9gés kell..a minden buliban máspasival táncolok stb../nem fekszem le,nem vagyok ribanc/és nem akarom a fiatalságom elszúrni egy komoyl kapcsolattal ő mondhatjuk már kiélte magát én meg még itt vagyok mint egy érintetlen virágszál...szoval kedves olvasoio megértheted a helyzetem..de itt a másik probléma az hogy nem tudok vele szakitani mert annyira sajnálom SZERINTETEK MIT TEGYEK?? /ui:ne osszatok le

2009. okt. 17. 22:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Annál rosszabbat garantáltan nem tehetsz, hogy szánalomból együtt vagy vele! Egyikőtök miatt sem. Legyél őszinte, most borítsd ki a bilit!

Mit gondolsz, ha majd később szakítanátok és idegből a fejéhez vágnád, hogy hetek óta nem szereted csak sajnálatból jársz vele. Ne nullázd le szegény gyereket, mondd meg hogy a kapcsi kihűlt mint az útszéli kutyasz*r az esőben, és kész!

2009. okt. 17. 22:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves érintetlen virágszál!

a te korodban talán szerencsésebb lenne, ha az iskolára figyelnél a bulikban való pörgés helyett - akkor talán értelmesen is meg tudnád fogalmazni a problémádat...

2009. okt. 17. 22:50
 3/18 A kérdező kommentje:
virág szálam,itt nem az a kérdés :)te csak ne törödj az én tanulmányaimmal én tudom mikor minek van a helye és ideje!Nemtudod mit mikor teszek ezért légyszives ne az értelmi szintemet fitoktasd !NApont éjjel egyig tanulokk ugy gondolom néha eljön a szorakozás, ideje is és ezt a szüleim is tudják és ök is igy gondolják ...
2009. okt. 17. 22:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire tudod, h mit mikor és hogy, akkor miért kérdezgetsz itt? Az meg, h hajnali 1-ig tanulsz, nem egyenértékű azzal, h zseni vagy...nekem is volt szín 2-es haverom, aki napokig tanult szinte alvás nélkül...nála is volt idő bulizni mindig...
2009. okt. 17. 22:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves virágszál!

te félreértesz valamit.

nem az értelmi szintedet firtatom - azt nagyon jól illusztrálja az általad felvázolt "problematika"... tényleg, nem lenne ideje beszerezned egy idegen szavak szótárát?

2009. okt. 17. 23:03
 6/18 A kérdező kommentje:
Ha zseni lennék nem tanulnék!! Nem vagyok zseni csak csupán van egy átlagos eszem és rengeteg szorgalmam
2009. okt. 17. 23:03
 7/18 A kérdező kommentje:

jaj ne akadj el itt légyszives!Nyugodj meg hogy ha kell tudok ugy fogalmazni mint egy 20 éves ismétlem:ha kell....

Attól még én ugyaugy 15 vagyok:)És hogy megnyugodj történelem dogában nem iyg fogalamzom

2009. okt. 17. 23:06
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Ez az átlag ész??? És (amúgy nem illik "és"-sel kezdeni mondatot...csak hogy itt is tanulj) még csodálkozom, h milyen korodbeli embereket lehet néha látni...
2009. okt. 17. 23:07
 9/18 A kérdező kommentje:
tudom hogy és-sel nem kezdünk mondatot ÁLTALÁBAN de itt jön a kivétel hogy akk kezdünk és-sel amikor kiszeretn énk valamit hangsulyozni!de én itt most nem akartam amuyg semmit..
2009. okt. 17. 23:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
mégegyszer válaszolva a kérdésre, úgy látom itt egyre komolyabb a problematika! :D
2009. okt. 17. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!